- 7 Ağustos 2025
- 15
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi minikpandammmm
5.gün embriyosu 5aa transferin 11.günü 3.8 çıktı kan sonucu bu ne demek oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktorunuza yazdınız mı 11.güne göre düşük inşallah artarak devam eder ama kimyasal olma ihtimali de maalesef var5.gün embriyosu 5aa transferin 11.günü 3.8 çıktı kan sonucu bu ne demek oluyor
Doktor ilaçları bırak negatif dedi neden 3.8 çıktı anlamadım normalde 01 çıkıyorduMerhaba doktorunuza yazdınız mı 11.güne göre düşük inşallah artarak devam eder ama kimyasal olma ihtimali de maalesef var![]()
Bunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.Doktor ilaçları bırak negatif dedi neden 3.8 çıktı anlamadım normalde 01 çıkıyordu
Ben de transfer olmadan regl gecikmesinde test vermiştim, 2.5 çıktı. Acaba farkında olmadan ben de mi kimyasal geçirdim?Bunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.
Aynen farkında olmadan oluyor. Durum tam olarak bu. Rahimsel iç beslenmeyi de yapıp bölünemediği için bu değerde kalıp sonra sıfırlanıyor.Ben de transfer olmadan regl gecikmesinde test vermiştim, 2.5 çıktı. Acaba farkında olmadan ben de mi kimyasal geçirdim?
Yani tutunmuş mu oluyor pek anlamadımAynen farkında olmadan oluyor. Durum tam olarak bu. Rahimsel iç beslenmeyi de yapıp bölünemediği için bu değerde kalıp sonra sıfırlanıyor.
Ay bilip bilmeden insanları yonlendirmeyin kimyasal gebelik başka birseyBunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.
Bunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.
5 altı hamılelık sayılmıyıor kımyasalada gırmıyor5.gün embriyosu 5aa transferin 11.günü 3.8 çıktı kan sonucu bu ne demek oluyor