Transferin 11.günü kam testi

Doktor ilaçları bırak negatif dedi neden 3.8 çıktı anlamadım normalde 01 çıkıyordu
Bunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.

Bunun açıklaması şöyle. Embriyo tutunmuş ama bölünememiş. Bölünerek çoğaldığı için beta da öyle artıyor. Gebelik ilerlemeden kimyasala dönüyor.
Ben de transfer olmadan regl gecikmesinde test vermiştim, 2.5 çıktı. Acaba farkında olmadan ben de mi kimyasal geçirdim?

Ben de transfer olmadan regl gecikmesinde test vermiştim, 2.5 çıktı. Acaba farkında olmadan ben de mi kimyasal geçirdim?
Aynen farkında olmadan oluyor. Durum tam olarak bu. Rahimsel iç beslenmeyi de yapıp bölünemediği için bu değerde kalıp sonra sıfırlanıyor.

Hayır tutmamis sizinki. Zaten 0 ve 5 deger gebelik negatif sayiliyor. 5 ten yukarısı icin olumlu konusuluyor.
Hayırlısı olsun insallah bir dahaki sefere tutunur bebisiniz

Kizlar beta 5 in üstünde de çıksa altında da çıksa kimyasal gebelik soyle oluyor ,2 kimyasal gebelik geçiren biri olarak anlatayım.ilk transferde 10.gun beta 25 çı ktı 2 gün sonra 9 a indi.2.transferde de benzeri oldu.beta 100 lerde çıksa bile ani düşüşle kimyasala dönüşebiliyor.kimyasal gebelikte de gebelik oluşuyor ama embriyonun yapısı ozellikle kromozomsal yapısı yani içeriği kötü ise rahim kabul etmiyor tutunmayı bırakıyor dedi doktorum.transferden önce aslında embriyonun kalitesi bölünmesi çok hucreli olması bi anlam ifade etmiyor dedi önemli olan içi içeriği dedi.

Back
X