Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam bugün transferimin 11. Günü ve damla damla kanamam oldu hemen depot iğne yaptırdık dün kan tahlili vermiştim değerim 31 çıkmıştı.Bu kanama adet kanaması sizce yoksa dün 0 çıkması gerekmez miydi ?
Kimse bir şey yazmamış ben neticeyi yazayım bari: Kanama durmadı ve dusuk yaptım arkadaşlar sanırım bthcg dusuk çıktıysa ve üstüne kanama olduysa sonuç hüsran oluyor hayırlısı...
Geçmiş olsun arkadaşım. Benim 10.gün kanamam olmuştu, 12.gün test sonucum 157 çıkmıştı, düşük olmamıştı yani. Ama ben de 14. Haftada düşük yaptım o ayrı.
Geçmiş olsun arkadaşım. Benim 10.gün kanamam olmuştu, 12.gün test sonucum 157 çıkmıştı, düşük olmamıştı yani. Ama ben de 14. Haftada düşük yaptım o ayrı.
Benim değerim de dusuk çıktı ertesi gün kanama sanırım tutmasa bu kadar üzülmezdim ama bunu da yasamak varmış bundan sonra kendiliğinden hamile kalma olayı daha çokmuş ama o da bize denk gelmez zaten sana da geçmiş olsun çok üzücü olmuş
Benim değerim de dusuk çıktı ertesi gün kanama sanırım tutmasa bu kadar üzülmezdim ama bunu da yasamak varmış bundan sonra kendiliğinden hamile kalma olayı daha çokmuş ama o da bize denk gelmez zaten sana da geçmiş olsun çok üzücü olmuş