Transferin 11. Günü kanama ?

Germinal

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
1.720
1.566
333
Selam bugün transferimin 11. Günü ve damla damla kanamam oldu hemen depot iğne yaptırdık dün kan tahlili vermiştim değerim 31 çıkmıştı.Bu kanama adet kanaması sizce yoksa dün 0 çıkması gerekmez miydi ?

Kimse bir şey yazmamış ben neticeyi yazayım bari: Kanama durmadı ve dusuk yaptım arkadaşlar sanırım bthcg dusuk çıktıysa ve üstüne kanama olduysa sonuç hüsran oluyor hayırlısı...

Geçmiş olsun arkadaşım. Benim 10.gün kanamam olmuştu, 12.gün test sonucum 157 çıkmıştı, düşük olmamıştı yani. Ama ben de 14. Haftada düşük yaptım o ayrı.

Geçmiş olsun arkadaşım. Benim 10.gün kanamam olmuştu, 12.gün test sonucum 157 çıkmıştı, düşük olmamıştı yani. Ama ben de 14. Haftada düşük yaptım o ayrı.
Benim değerim de dusuk çıktı ertesi gün kanama sanırım tutmasa bu kadar üzülmezdim ama bunu da yasamak varmış bundan sonra kendiliğinden hamile kalma olayı daha çokmuş ama o da bize denk gelmez zaten sana da geçmiş olsun çok üzücü olmuş

Benim değerim de dusuk çıktı ertesi gün kanama sanırım tutmasa bu kadar üzülmezdim ama bunu da yasamak varmış bundan sonra kendiliğinden hamile kalma olayı daha çokmuş ama o da bize denk gelmez zaten sana da geçmiş olsun çok üzücü olmuş
Teşekkür ederim canım. Allahım bir daha yaşatmasın aynı acıları. Bir şey sorucam test için 10.gün erken değil mi? Neden erken test yapmıştın?

Teşekkür ederim canım. Allahım bir daha yaşatmasın aynı acıları. Bir şey sorucam test için 10.gün erken değil mi? Neden erken test yapmıştın?
Bana 12. Gün demişlerdi ama erken de belli oluyor genelde tüp bebekte 12. Gün değerim 66 çıkmıştı ama yine de kanama durmadı ve dusuk yaptim

Back
X