Kızlar ben biraz panik bi insanım şu anda da elim ayağım titriyor sizin tecrübeleriniz bana iyi gelecek biliyorum.
29 aralıkta çift, taze 3. gün embriyosu transferi oldum. Biri 7, biri 8 hücreliydi. Bazı belirtilerim olduğu için evde idrar testi yaptım iki çizgiyi görünce T+8'de beta baktırmaya başladım. Testleri her gün aynı saatte aynı hastanede yaptırdım. Şöyle;
T+8: 6 Ocak Salı: 86,57
T+9: 7 Ocak Çarşamba:171,52
T+10: 8 Ocak Perşembe: 314,11
Test günüm normalde yarın. Dün akşam gaz sancısından ölüyorum sandım, hayatımda hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım, acile gittim, doktor vajinal baktı, opuda alınmayan yumurtalar çok büyümüş ve çok gazın var dedi. Serum yazayım dedi ama güvenmediğim için serumu almadım ve çıktım.
Bu sabah kanamam var
Kahverengi, çamur gibi, sanki içinde tozlar var gibi. Hemen hemşireme yazdım şu an sorun yok, vajinal muayene bu kanamayı yapmaz, normal gibi görünüyor ama ped dolduracak kadar ya da adet kanaması gibi olursa promester iğne yaptır, coraspini de kes dedi. Şu an iğneye de gerek yok dedi. Ama benim içim içimi yiyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda neler yaptınız? 
29 aralıkta çift, taze 3. gün embriyosu transferi oldum. Biri 7, biri 8 hücreliydi. Bazı belirtilerim olduğu için evde idrar testi yaptım iki çizgiyi görünce T+8'de beta baktırmaya başladım. Testleri her gün aynı saatte aynı hastanede yaptırdım. Şöyle;
T+8: 6 Ocak Salı: 86,57
T+9: 7 Ocak Çarşamba:171,52
T+10: 8 Ocak Perşembe: 314,11
Test günüm normalde yarın. Dün akşam gaz sancısından ölüyorum sandım, hayatımda hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım, acile gittim, doktor vajinal baktı, opuda alınmayan yumurtalar çok büyümüş ve çok gazın var dedi. Serum yazayım dedi ama güvenmediğim için serumu almadım ve çıktım.
Bu sabah kanamam var