- 19 Şubat 2025
- 45
- 40
- 3
- 22
insallah öyledir yarın kan vereceğim cevabınız için tesekkür ederim. Kimse cevap vermemis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah öyledir yarın kan vereceğim cevabınız için tesekkür ederim. Kimse cevap vermemis
Bnmdeee 11. Günüm ve sol taraf da bı saplantı halinde bişey oluyo neden sizdede oldumu acabaBende silik bugu. Yapadım be zaman kızartu acaba ) bende 11 , 10 cı gun kan vermısdım ben erken davranıv ama yarın yıne cercem
Sevgili Nursenel kardeşim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum,benim yaş 41 ilk transfer denemem,5. Gün 5aa iki embiryo trabsferi ypildi bugün transfer günü hariç beşinci günüm ,dün pridector marka kaliteli test ypti çok çok hafif hafalet bı çizik gördüm aşırı mutlu oldum,bugün nöbetçi eczanede alternatif yoktu ucuz 60 liralık test varmış mecbur onu aldık ondada hiç bsy çıkmadı 15 dk sonra sönük bı çizgi çıktı ,o kadar stres oldum ki ,zaten hiç bı belirti gibi biside yok kasiklarimda ağrı kramp yok sadece basınç gibi bişi hissediyorum bide iğne yerlerim acıyor ,geride başka embiryomda klmdi zaten iki tane çıkmıştı ,Perşembe kan vercem ama yarın dayanamiyorum yine kaliteli bı idrar testi ypcm ,senin sürecin nasildiAmin Allah razı olsun cok sağolun kızlar![]()
Bende o hıss sağda var evetBnmdeee 11. Günüm ve sol taraf da bı saplantı halinde bişey oluyo neden sizdede oldumu acaba
Aminn Allah razı olsun Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Hiç canınızı sıkmayın embriyo kalitenizde cok iyiymiş zaten 5. Gün öğrenmek için cok erken bakın beniö 11 gün bile silik hala stres yapmayınSevgili Nursenel kardeşim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum,benim yaş 41 ilk transfer denemem,5. Gün 5aa iki embiryo trabsferi ypildi bugün transfer günü hariç beşinci günüm ,dün pridector marka kaliteli test ypti çok çok hafif hafalet bı çizik gördüm aşırı mutlu oldum,bugün nöbetçi eczanede alternatif yoktu ucuz 60 liralık test varmış mecbur onu aldık ondada hiç bsy çıkmadı 15 dk sonra sönük bı çizgi çıktı ,o kadar stres oldum ki ,zaten hiç bı belirti gibi biside yok kasiklarimda ağrı kramp yok sadece basınç gibi bişi hissediyorum bide iğne yerlerim acıyor ,geride başka embiryomda klmdi zaten iki tane çıkmıştı ,Perşembe kan vercem ama yarın dayanamiyorum yine kaliteli bı idrar testi ypcm ,senin sürecin nasildi
Kaçıncı haftada kese için cagırdılar acaba siziBenimde silik çıkmışdı 9.günümde kan testi verdim pozitif çıktı 1 hafta sonra kese görme randevum var
Benimde 6. Gün aynı böyle olmuştu ama pridector en güveniliri tabii idrara yinede çok güvenmeyin en garantisi kan diyolar ama aynı benimde sizinki gibiydi Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kardeşimKızlar Selam merhabalar benim 3 gün embriyosu transfer edildi Bugün transferimin 7 günü kaset test yaptım ve Çok silik kırmızı çizgiyi gerçekten görüyorum Fotoğrafta ne kadar çok belli olmamakla beraber şu anda elimde Çok silik bir şekilde kırmızı çizgiyi görüyorum Sizce gebelik oluşmuş mudur bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Evet tabii ki En doğrusu kan kan gününü henüz 5 günüm var umarım kanda pozitif görürüm senin durumun nedir pozitifi gördün müBenimde 6. Gün aynı böyle olmuştu ama pridector en güveniliri tabii idrara yinede çok güvenmeyin en garantisi kan diyolar ama aynı benimde sizinki gibiydi Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kardeşim![]()
![]()
Ben kesinlikle göreceksin diye hissediyorum benim de öyle olmuştu kaset testte ama pridector ile mutlaka teyit edin ,benim pozitif yarin kese randevusu var İnşallah hayırlı haberler alırızEvet tabii ki En doğrusu kan kan gününü henüz 5 günüm var umarım kanda pozitif görürüm senin durumun nedir pozitifi gördün mü
Ya çok sevindim dilerim Rabbimden sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahBen kesinlikle göreceksin diye hissediyorum benim de öyle olmuştu kaset testte ama pridector ile mutlaka teyit edin ,benim pozitif yarin kese randevusu var İnşallah hayırlı haberler alırız
Cumlemiz canim inşallahYa çok sevindim dilerim Rabbimden sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah![]()