- 16 Kasım 2020
- 590
- 252
- 53
- 37
- Konu Sahibi Fundaacayan
Kızlar 12. gün beta 1010 burdan gorduklerimden yüksek gibi de boyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de ikizdir
Transferın 12. Günü beta 246 çıkmıştı benım ikiz gebelik . Betayla alakası yok diyor doktorlar genelde ama hayırlısıAy belki de ikizdir![]()
betanın çok yüksek olması sizi korkutmasın çok çok düşük betalar sağlıkla ilerliyor sizinkide sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 12. gün beta 1010 burdan gorduklerimden yüksek gibi de boyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
İnşallahbetanın çok yüksek olması sizi korkutmasın çok çok düşük betalar sağlıkla ilerliyor sizinkide sağlıkla ilerlesin inşallah
HayırlısıBelki de ikizdir
Sağlıkla kucağınıza alınTransferın 12. Günü beta 246 çıkmıştı benım ikiz gebelik . Betayla alakası yok diyor doktorlar genelde ama hayırlısı
Aldım elhamdülillah darısı sizin başınıza. Tabiki var bölünüp ikiz olabilirSağlıkla kucağınıza alınzaten tek emriyoda öyle bir ihtimal var miyonu da bilmiyorum
İnşallahAldım elhamdülillah darısı sizin başınıza. Tabiki var bölünüp ikiz olabilir
Benimde bugün 12. Günüm beta 630 çıktı tek embriyo 10. Gün 220 çıkmıştı az geldi banada 800lerde bekliyordumKızlar 12. gün beta 1010 burdan gorduklerimden yüksek gibi de boyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı
12.gün 560 ile ikizlere hamileydim.(doğdular) artışta neredeyse 3 katı daha ne olsun:)Benimde bugün 12. Günüm beta 630 çıktı tek embriyo 10. Gün 220 çıkmıştı az geldi banada 800lerde bekliyordum
Yaa çok sevindim maşallah12.gün 560 ile ikizlere hamileydim.(doğdular) artışta neredeyse 3 katı daha ne olsun:)
Benimde düşüklerim kayıplarım oldu ama her zaman kötüyü düşünmeyin.Pozitif olun bu sefer güzel olacak inşallah.Betanız da harika sevininYaa çok sevindim maşallahiste bu süreç bizi hep tedirgin panik biri yapıyor gecen sene düşük yaptım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum biraz
İnşallah çok teşekkür ederimBenimde düşüklerim kayıplarım oldu ama her zaman kötüyü düşünmeyin.Pozitif olun bu sefer güzel olacak inşallah.Betanız da harika sevinin![]()
Ben de 500 üstü gelirse tamamdır die düşünmüştüm kendi kendime ama ne bileyim işte inanamıyorum zaten hâlâBenimde bugün 12. Günüm beta 630 çıktı tek embriyo 10. Gün 220 çıkmıştı az geldi banada 800lerde bekliyordum
Sağlıkla büyüsün bebislerimizBen de 500 üstü gelirse tamamdır die düşünmüştüm kendi kendime ama ne bileyim işte inanamıyorum zaten hâlâ