Transferin 12.günü

kalp3535

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
12
2
6
23
Transferim 8 Mayısta oldu 14 Mayıs'ta ovitrelle iğnesi vuruldum bugünde transferin 12. Günü silik çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG20250520135010.webp
    IMG20250520135010.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 108
Ovitrelle üzerinden çok az zaman geçmiş onun etkisi olabilir, iğne yaptıktan sonra en az 14-15 gün geçtikten sonra test yapın bence

Perşembe günü kan tahlili vereceğim ama dayanamadım transferimin 7.gunu iç çamaşırıma kahverengi akıntı geldi bir kez bide sol kasigim ozellikle çok agriyor

Transferim 8 Mayısta oldu 14 Mayıs'ta ovitrelle iğnesi vuruldum bugünde transferin 12. Günü silik çizgi çıktı
Merhaba ben de 20 Mayıs'ta transfer oldum transferin 3. günü ovitrelle iğnesi vurulacağım . Yarım doz dedi doktorum. Hormonlar için dedi size bir açıklama yapıldı mı

Merhaba ben de 20 Mayıs'ta transfer oldum transferin 3. günü ovitrelle iğnesi vurulacağım . Yarım doz dedi doktorum. Hormonlar için dedi size bir açıklama yapıldı mı
Bende yarım doz vuruldum ben sorduğumda gebeliği desteklemek için farklı mekanizma denildi bugün kan tahlili verdim 310 çıktı değerim ama doktorum daha bakmadı tahlilime

Bende yarım doz vuruldum ben sorduğumda gebeliği desteklemek için farklı mekanizma denildi bugün kan tahlili verdim 310 çıktı değerim ama doktorum daha bakmadı tahlilime
Korkuyorum açıkçası biraz. Çünkü yumurta çatlatirken vurulmustum bu iğneyi. Bu arada hayırlı olsun kaçıncı gününüz

Korkuyorum açıkçası biraz. Çünkü yumurta çatlatirken vurulmustum bu iğneyi. Bu arada hayırlı olsun kaçıncı gününüz
Doktorların vardır bı bildiği illa ki bende merak etmiştim ama önemliymis bazilarida yaptirmiyormus ama ben vuruldum bu benim 2. Transferim ilkindede vurulmuştum ben bugün transferin 14.günü benim

Çok teşekkür ederim Rabbim sana da güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 💕 Bu emeklerimiz mükâfatını göstersin inşallah 🙏🏻
Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻bugün 3. Günüm bekliyorum sonuç gününü. Çok zor bir süreç
Bu arada kaç embriyoydu ve kaçıncı gundu

Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻bugün 3. Günüm bekliyorum sonuç gününü. Çok zor bir süreç
Bu arada kaç embriyoydu ve kaçıncı gundu
Benim ilk transferimde 1 tane iyi kalite kondu tutmadı sonra 2 tane orta kalite kalmıştı transfer günü çözdürülürken 1 tanesi bozuldu şuan 3.gün 1 tane embriyosu konuldu. Ben hep bu da tutmaz nasıl olsa diğeri bozuldu demiştim ama Rabbim ol derse oluyor 🙏🏻dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bende 2. Günümdeyim günler geçmek bilmiyor
Valla benim 2 denemem şuan ilkinde çok taktım çok stres yaptım bu sefer biraz daha sakindim hiç düşünmedim sizde biraz rahatlayın stres yapmayın o size tutunacak inşallah ağır falan kaldırmayın bı yere uzanmayin doktorum ilkinde bişey demedi bana ama bu transferde istirahat edeceksin dedi genelde yatmaya çalıştım

Benim ilk transferimde 1 tane iyi kalite kondu tutmadı sonra 2 tane orta kalite kalmıştı transfer günü çözdürülürken 1 tanesi bozuldu şuan 3.gün 1 tane embriyosu konuldu. Ben hep bu da tutmaz nasıl olsa diğeri bozuldu demiştim ama Rabbim ol derse oluyor 🙏🏻dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mucize olmuş 🙏🏻🙏🏻 amin inşallah 🙏🏻

Back
X