Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olmuş olabilir miyim kiTransferim 8 Mayısta oldu 14 Mayıs'ta ovitrelle iğnesi vuruldum bugünde transferin 12. Günü silik çizgi çıktı
Merhaba ben de 20 Mayıs'ta transfer oldum transferin 3. günü ovitrelle iğnesi vurulacağım . Yarım doz dedi doktorum. Hormonlar için dedi size bir açıklama yapıldı mıTransferim 8 Mayısta oldu 14 Mayıs'ta ovitrelle iğnesi vuruldum bugünde transferin 12. Günü silik çizgi çıktı
Bende yarım doz vuruldum ben sorduğumda gebeliği desteklemek için farklı mekanizma denildi bugün kan tahlili verdim 310 çıktı değerim ama doktorum daha bakmadı tahlilimeMerhaba ben de 20 Mayıs'ta transfer oldum transferin 3. günü ovitrelle iğnesi vurulacağım . Yarım doz dedi doktorum. Hormonlar için dedi size bir açıklama yapıldı mı
Korkuyorum açıkçası biraz. Çünkü yumurta çatlatirken vurulmustum bu iğneyi. Bu arada hayırlı olsun kaçıncı gününüzBende yarım doz vuruldum ben sorduğumda gebeliği desteklemek için farklı mekanizma denildi bugün kan tahlili verdim 310 çıktı değerim ama doktorum daha bakmadı tahlilime
Doktorların vardır bı bildiği illa ki bende merak etmiştim ama önemliymis bazilarida yaptirmiyormus ama ben vuruldum bu benim 2. Transferim ilkindede vurulmuştum ben bugün transferin 14.günü benimKorkuyorum açıkçası biraz. Çünkü yumurta çatlatirken vurulmustum bu iğneyi. Bu arada hayırlı olsun kaçıncı gününüz
Benimde ikinci transferm. Değer iyi benceDoktorların vardır bı bildiği illa ki bende merak etmiştim ama önemliymis bazilarida yaptirmiyormus ama ben vuruldum bu benim 2. Transferim ilkindede vurulmuştum ben bugün transferin 14.günü benim
Doktorumla konuştuk bugün cumartesi günü tekrar kan verilcek kan sonucuna göre ultrason günü verecekmişBenimde ikinci transferm. Değer iyi bence![]()
Hayırlı olsunDoktorumla konuştuk bugün cumartesi günü tekrar kan verilcek kan sonucuna göre ultrason günü verecekmiş
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahHayırlı olsun![]()
Amin inşallahÇok teşekkür ederim Rabbim sana da güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah![]()
Bu emeklerimiz mükâfatını göstersin inşallah
![]()
Bende 2. Günümdeyim günler geçmek bilmiyorAmin inşallahbugün 3. Günüm bekliyorum sonuç gününü. Çok zor bir süreç
Bu arada kaç embriyoydu ve kaçıncı gundu
Benden bir gün sonra transfer olmuşsunuzBende 2. Günümdeyim günler geçmek bilmiyor
Benim ilk transferimde 1 tane iyi kalite kondu tutmadı sonra 2 tane orta kalite kalmıştı transfer günü çözdürülürken 1 tanesi bozuldu şuan 3.gün 1 tane embriyosu konuldu. Ben hep bu da tutmaz nasıl olsa diğeri bozuldu demiştim ama Rabbim ol derse oluyorAmin inşallahbugün 3. Günüm bekliyorum sonuç gününü. Çok zor bir süreç
Bu arada kaç embriyoydu ve kaçıncı gundu
Valla benim 2 denemem şuan ilkinde çok taktım çok stres yaptım bu sefer biraz daha sakindim hiç düşünmedim sizde biraz rahatlayın stres yapmayın o size tutunacak inşallah ağır falan kaldırmayın bı yere uzanmayin doktorum ilkinde bişey demedi bana ama bu transferde istirahat edeceksin dedi genelde yatmaya çalıştımBende 2. Günümdeyim günler geçmek bilmiyor
Mucize olmuşBenim ilk transferimde 1 tane iyi kalite kondu tutmadı sonra 2 tane orta kalite kalmıştı transfer günü çözdürülürken 1 tanesi bozuldu şuan 3.gün 1 tane embriyosu konuldu. Ben hep bu da tutmaz nasıl olsa diğeri bozuldu demiştim ama Rabbim ol derse oluyordileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
![]()