transferin 2. günü kahvemsi akıntı

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
kızlar bugün transferin 3. günü.dün ve bugün kahvemsi sıvı akıntılar geliyor.korkuyorum.doktorumu aradm hep yat dedi ve progestan hap sayısını artırdı.crino jeldendir demeyin jel kullanmıyorum.başına böle bişey gelen var mı nolur yazın.korkuyoruumsenağlama

canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama doktorun ne diyorsa doğrudur sakın kalkma.umarım herşey yoluna girer.kendine çok dikkat et canım.

canım senindemi transferin oldu ne güzel çok sevindim hiç moralini bozma inşl 12 günün sonunda bize burda müjdeli haberi veriirsin inşl benimde tedavim yarım kaldı yumoş oluşmadı bende çok moralim bozuktu ama şimdi iyiyim rabbim bize en hayırlısını verecek inşl. sende kendini üzme yoktur birşey sen üzülürsen bebişinde üzülür bırakta rahat rahat uyusun yerinde.

hayatım normaldir inan
çünki önce yumoşlar alındı belki yumurtalıklarda zedelenmeler oldu şimdi atıyor dışarı kanı
yada transfer esnasında doktorların kullandığı tekli klempler var rahim boynunu tuttukları belki o zedelemiştir rahim boynunu onun akıntısıdır hemen neden panik oluyorsun

benim transfer işlemlerimde doktorum özellikle klempi aldıktan sonra tekrar bakıyor kanama varmı diye
bezen olabiliyormuş çünkü inşallah korkulacak bir şey yok

allahım emeklerini boşa çıkarmasın
hadi test gününde hayırlı haberlerle gel inşallah
eger soruların olursa ben buralardayımmmmm

handancım vardır hayırlısı.benimde ilk tedawim okadar ilerledikten sonra bi ay sonraya ertelenmişti.insan okadar emeğine ve yediği onca ilaca yanıyor dimi.ama işte bizim bilmediğimiz ve bizim için doğru olanı allah biliyor.oyüzden hiç üzülme canım .her ay başka paket açılırmış.her paketteki yumurta sayısı ve kalitesi farklı olurmuş.belki en kaliteli yumişler gelicek ay seni bekliyor.sabret canım az kaldı.allahın izniyle mükafatını alıcaksın.

canım öncelikle transferin hayırlı olsun.bol bol yat dinlen.rabbim isterse bebeğinin tutnmasına akıntı değil kanama bile engel olamaz.sen rahat olmaya çalış.tam tutunma zamanındasın.stres önemli bi faktör biliyorsun.sağlıcakla kal canım sevgiler...

ya arkadaşlar yokmu bnim gbi akıntısı olan?
canım bencede bak arkadsların dediği doğru.bir sürü işlem oldu orda düşünsene kurcalandı edildi.bence notmal bu akıntı.stres yapma ve güzel şeyler düşün.olumlu düşünce her zaman cok önemli inan.

handancım sıkma canını bencede hayırlısı bölemiş demekki.hep isyan eder üzürdüm ama sonra anladımki yasadıklarımız olumsuz kötü şeyler olsa bile belki hayırlısı böledir diyorum.belkide buda iyi bişeyin öncesidir.öle düşün.bu arada bende haziranın basında kısmetse tedaviye baslıyorum.alman hastanesinde.

canim oncelikle tekrara hayirli olsun diyim diyim sonucun guzel olacak sanki ben yerlesme kanamasi diye bir sey duymustum ama onun icin erkekn degilmi
ayrica panik yapmana gerek yok o degilse bile baska bir kanama icinde cok erkekn inanki daha 3. gunun ne biliyim yumurtan kalmistir catlamayan belki odur belkide zedelenmedendir ama ins ben yerlesme kanamasi olan secenegi tercih ediyorum canim

xolıx rahat ol canım dr.unun dedıklerını yap ve stres yapmamaya çalış benımde olmuştu kahvemsı tonlarda akıntım çok şükür bir terslık cıkmadı dınlen ama kib.güzel haberleri beklıyoz

xolıx rahat ol canım dr.unun dedıklerını yap ve stres yapmamaya çalış benımde olmuştu kahvemsı tonlarda akıntım çok şükür bir terslık cıkmadı dınlen ama kib.güzel haberleri beklıyoz

tülaycım beraber başlamıştık bu yolda.negüzel sen minişlerinlesin..allahın izniyle rötarlıda olsa bende katılsam aranıza:))

hituci sera figen saolun dostlar.şimdi daha rahatım bugün çooooooooooookk az bişi geldi.

tülaycım beraber başlamıştık bu yolda.negüzel sen minişlerinlesin..allahın izniyle rötarlıda olsa bende katılsam aranıza:))

ewet canım senıde beklıyoz bu sefer buarada tutunma sancısı ve akıntısıda olabılır benımkılerın arasında 4 gün fark var kız daha önce tutunmuş oda olabılır sen istirat et ben hiç kalkmamıştım yemege bırazda bilg.devamlı yattım 12 gün annemde kalmıştım zaten canım sen kendıne dıkkat et

tülayım tutunma akıntısı olsa herhalde 2. ve 3. gün olmaz dimi?canım senin yoksa bi kız bi erkekmi.maşallah.allah sağlıkla kucağna alıcağn günleri nasip ersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…