kızlar bugün transferin 3. günü.dün ve bugün kahvemsi sıvı akıntılar geliyor.korkuyorum.doktorumu aradm hep yat dedi ve progestan hap sayısını artırdı.crino jeldendir demeyin jel kullanmıyorum.başına böle bişey gelen var mı nolur yazın.korkuyoruumsenağlama
canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama doktorun ne diyorsa doğrudur sakın kalkma.umarım herşey yoluna girer.kendine çok dikkat et canım.
canım senindemi transferin oldu ne güzel çok sevindim hiç moralini bozma inşl 12 günün sonunda bize burda müjdeli haberi veriirsin inşl benimde tedavim yarım kaldı yumoş oluşmadı bende çok moralim bozuktu ama şimdi iyiyim rabbim bize en hayırlısını verecek inşl. sende kendini üzme yoktur birşey sen üzülürsen bebişinde üzülür bırakta rahat rahat uyusun yerinde.
canım bencede bak arkadsların dediği doğru.bir sürü işlem oldu orda düşünsene kurcalandı edildi.bence notmal bu akıntı.stres yapma ve güzel şeyler düşün.olumlu düşünce her zaman cok önemli inan.ya arkadaşlar yokmu bnim gbi akıntısı olan?
canım senindemi transferin oldu ne güzel çok sevindim hiç moralini bozma inşl 12 günün sonunda bize burda müjdeli haberi veriirsin inşl benimde tedavim yarım kaldı yumoş oluşmadı bende çok moralim bozuktu ama şimdi iyiyim rabbim bize en hayırlısını verecek inşl. sende kendini üzme yoktur birşey sen üzülürsen bebişinde üzülür bırakta rahat rahat uyusun yerinde.
xolıx rahat ol canım dr.unun dedıklerını yap ve stres yapmamaya çalış benımde olmuştu kahvemsı tonlarda akıntım çok şükür bir terslık cıkmadı dınlen ama kib.güzel haberleri beklıyoz
tülaycım beraber başlamıştık bu yolda.negüzel sen minişlerinlesin..allahın izniyle rötarlıda olsa bende katılsam aranıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?