Transferin 2.günü kan sulandırıcıyı unuttum :(

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
Kızlar 2. Gün akşam yapmam gereken kan sulandırıcıyı 10-11 saat sonra sabah yaptım ilk defa ilaç unutuyorum:( çok moralim bozuldu etkisi bitiyor mu tam olarak hemen bilmiyorum.verdikleri kağıtta akşam sekizde yapın yazıyor ben artık sabahtan sabaha vuracağım mecburen sizler sabah mı akşam mı vuruyordunuz bir de benim gibi unutan oldu mu hiç :( doktoruma yazacağım ama akşama anca cevap verir çok endişelendim:(

Ben hamilelik boyunca vuruyordum yanıma almayı unuttuğum zamanlar oluyordu. Yani saatinde vurmadığım da. Korkma hemișirene ulaşabilirsen seni rahatlatacaktir

Ben hamilelik boyunca vuruyordum yanıma almayı unuttuğum zamanlar oluyordu. Yani saatinde vurmadığım da. Korkma hemișirene ulaşabilirsen seni rahatlatacaktir
Teşekkür ederim canım peki akşam mı vuruyordun sen illa akşam mı vurmak gerekiyor biliyor musun

Kızlar 2. Gün akşam yapmam gereken kan sulandırıcıyı 10-11 saat sonra sabah yaptım ilk defa ilaç unutuyorum:KK43: çok moralim bozuldu etkisi bitiyor mu tam olarak hemen bilmiyorum.verdikleri kağıtta akşam sekizde yapın yazıyor ben artık sabahtan sabaha vuracağım mecburen sizler sabah mı akşam mı vuruyordunuz bir de benim gibi unutan oldu mu hiç :KK43: doktoruma yazacağım ama akşama anca cevap verir çok endişelendim:KK43:
Korkmana gerek yok cnm kan sulandırıcı iğne o transfere neden değil zaten progeston iğne vuruyorsun ama sen yinede bir dahakine unutma

Korkmana gerek yok cnm kan sulandırıcı iğne o transfere neden değil zaten progeston iğne vuruyorsun ama sen yinede bir dahakine unutma
Aynen canım destekliyormuş sadece kaydıra kaydıra eski saatine çekicem artık ikinci tedavim ilk defa unuttum ya Nası oldu anlamadım

Teşekkür ederim canım peki akşam mı vuruyordun sen illa akşam mı vurmak gerekiyor biliyor musun

Benim ki de saat 19 diyE yazıyordu ama. Ben hamile kaldıktan sonra sabah. Vurmaya başladım çünkü hamilelik boyunca vuracaktim ben bu iğneyi uyanır uyanmaz yapıyordum ki unutmiyim. Ama ilaki akşam olacak diye bir şey var mı bilmiyorum

Back
X