transferin 4 günü bugün idrar testi pozitif

01adige01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
67
75
18
42
Iki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli 1 kalite. Merakimdan test alip yapim dedim dayanamadin bir tane normal test aldim birtanede su altigun onceden 3dk hizli testten aldim her ikiside silik cikti ilac etkileride olabilir ikiz olduysa dedim belki erken cikar dedim sansimi denedim . Insallah hamileyimdir.

Iki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli 1 kalite. Merakimdan test alip yapim dedim dayanamadin bir tane normal test aldim birtanede su altigun onceden 3dk hizli testten aldim her ikiside silik cikti ilac etkileride olabilir ikiz olduysa dedim belki erken cikar dedim sansimi denedim . Insallah hamileyimdir.

merhaba canım
senı yanıltmak üzmek ıstemem ama bu sıteyı cok okuduğum ıcın soyluorum
henüz cok erken yapmışsın
yumurta çatlatma ıgnelerı hamıle kadın ıdarırından yapılıyor dıye bılıyorum
ve maalesef erken donemde çıkan pozıtıf sonuçlar o iğneden
sen bıraz daha dayan test gunun kan ver olur mu
keşke her sey cıft cızgı ıle bıtse
ınsallah gününde sende çizgilerini gör canım
ama sabret
bende cok sabırsızdım hep sıteyı okudum gerıldım kendımde bısıler aradım ve sonuç yarın kalbı atan bebegımın kalbı durduğu ıcın kürtaj olucam
o yüzden sabret
allah ne yazdıysa o
o verıyor o alıyor

Ben atlatma iğnesi vurulmadim ama sadece toplamadan onceydi sonrasi yaptirmadim clonen jel kullaniyorum sadece bide estrofem erken oldugunu biliyorum ama ah su mekin gozu kor olsun :)

zaten toplama işleminden 36 saat önce o iğneyı vuruluyorsun
bırdaha vurulmanı gerektirecek bır durum soz konusu degıl
ama iğne vücuttan hemen atılamıyor
o yüzden erken yapmışsın testını
az bekle
çalışıyorsan ısıne ver kendıne
ev hanımı isen farklı işler ile ugras
ailene yakın oturuosan aile zıyaretı yap gunlerını geçir
inan suan tecrübe konuşuyor karsında
ne yaparsan yap ne kadar araştır dıkkat et olmayacağı varsa zaten olmuyor
sevıncegın varsa zaten sevınıyorsun
benım bebegım 8 haftalık olması gerekıyordu
yarın aldıracağım
yanı sırf cift cızgı ıle bıtse keşke sorun
daha dıs gebelik olmadığı ıcın doktora gıdıcen kese bakmaya
sonra yolk sac gozkutumu
sonra boş begelik olmasın içerde bebeğe bakmaya gıdıcen
sonra kalp atışı
sonra yıne kalp atışı devam edıyor mu
ve allahın ızını ile 12. haftayı atlatman gerek
yanı bılıyor musun suan zevkını çıkar
hep kendını hamıle hısset
cunku test sonucunu aldığında asıl daha streslı dönemlere gırıyorsun

Günaydınnn... aldığımız ilaçlar beta hcg içermiyor canım ama çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor ve vucuttan atılması 12 günü buluyor.. eger çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş ve silik cizgi görüyorsan umutlababilirsin..ama biliyırşz k en net sonuç kan tahlilinde çukıyor.. beçu arada sen benden daha meraklıymışsın ..ilk tedavimde 6.günde ikinci tedavimde 5. Günde silik çizgileri gördüm..hakkında hayırlısı olsun

Illa hamileyim demiyorum zaten ilaclardan da olabilir ihtimalinide kattim :) 10 gun oldu vurulali herseyin hayirlisi ben daha oncede denedim yumurtami bile buyutemediler ilk kez masallah bu durumlara kadar geldim soktayim ben ben değilim karşıma geçmiş kendimi hayretle izliyorum bu kadar bile mucize benim için allah herkesin gönlüne göre versin.

Illa hamileyim demiyorum zaten ilaclardan da olabilir ihtimalinide kattim :) 10 gun oldu vurulali herseyin hayirlisi ben daha oncede denedim yumurtami bile buyutemediler ilk kez masallah bu durumlara kadar geldim soktayim ben ben değilim karşıma geçmiş kendimi hayretle izliyorum bu kadar bile mucize benim için allah herkesin gönlüne göre versin.

amin canım
insallah guzel haberlerını duyurup hamılelık takvımı eklersın profılıne
kendını hamıle hıssetmek
aynada bı degısık gelmek ıcgudusel ve guzel bır sey
bende testten once aynada kendıme hayran bakıordum
bı hamıle gıbı hıssedıordum
o hıs onemlı
içine bısıler dogmus
inşallah yavrunun filizlenmesin tutunmasını hıssedıyorsundur

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin. 8 aylık evliyim iki türünde tıkalı olduğu için iki tupume iptal ettiler defalarca denedim yumurta buyutemediler buna sarı bile benim için umut oldu. Hem benden kaynaklı çocuk sahibi olamıyorum hemde yumurtalar büyümesinde eş tarafına mahcubiyet eziklik o daha çok bitirdi beni

2 tane transfer edildi 3 tane d ondurdum olmasa bile uzulmicem takdir ilahi hiç isyan etmedim her gun 3 bin tane ya ha lik ya bari ya müşaviri çektim tedaviyle başladığımdan beri er mail hususlara ve cevabı halka güveniyorum yeterli kunfeyekun desin ol derse herşey olur

Allahım gönlünün güzelliğine dualarına yavruna kavustursun insallah canım seni
bende o ezikliği yasıyorum
nedense erkek ailesi sebepsiz infertiliteyıde ben iğne oluyorum dıye
sorun bendeymıs gıbı algılayabılıyor
ben bıle boyle hıssederken senın uzuntune empatı kurmaya calısıyorum
ama uzulme
nefes alıyorsak umutta vardır canım
insallah guzel olucak
lütfen haberder et

Benim kız kardesim de senin gibi silik çıktı şimdi İkizlere gebe 31. Haftadalar.Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin:anne:

amin canım
insallah guzel haberlerını duyurup hamılelık takvımı eklersın profılıne
kendını hamıle hıssetmek
aynada bı degısık gelmek ıcgudusel ve guzel bır sey
bende testten once aynada kendıme hayran bakıordum
bı hamıle gıbı hıssedıordum
o hıs onemlı
içine bısıler dogmus
inşallah yavrunun filizlenmesin tutunmasını hıssedıyorsundur
Canım bir kere hamile kalıp vücut bu hamile kalmayi anladığı anda 2.si çok daha kolay oluyor.İnşallah en kisa zamanda acıni unutturacak sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin sana da:dua:

Canım bir kere hamile kalıp vücut bu hamile kalmayi anladığı anda 2.si çok daha kolay oluyor.İnşallah en kisa zamanda acıni unutturacak sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin sana da:dua:

ağzın bal yesin canım
doktorda aynısı soyledi şimdi sende söyleyince bir umut kapladı içimi
gercekten bu önemli
vucudun bunu anlaması ve gercekten hamıle hormonu biriktirmesi

Bana dondurulmus embriyo transfer edildi. ben de dayanamayip hemen idrar testi yapmistim cok silik cizgiler gun gectikce belirginlesmeye basladi.kan testim de pozitifti.ama simdi aklimm karisti size olumlu birsey soyleyemiyorum okuduklarimdan dolayi catlatma ignesi beta hCg iceriyor denince.
Insallah vardir canim seni cok iyi anlayabiliyorum ayni yollardan bende gectim.

ağzın bal yesin canım
doktorda aynısı soyledi şimdi sende söyleyince bir umut kapladı içimi
gercekten bu önemli
vucudun bunu anlaması ve gercekten hamıle hormonu biriktirmesi
Canım benim eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı ne yazikki Yavrumuz 35 gün yaşadı. 40'lı hohusa kanaması varken tekrar hamile kaldı. Allah ol dedikten sonra taşa can verir.Sen hep pozitif düşün. Bu yaşadığın olumsuzlugunda günahlarına Kefaret olduğunu. Bak o zaman hersey daha kolay ve guzel olacak.Dualarim seninle güzel haberlerini en kisa zamanda bekliyorum

bende adet olmayınca kendimi hamileyim zannetmıştım transferden sonra gunler geçmedi ,
12,gun dr gitti kesin gözüyle bakıyordum sonucu alınca kocamn 0 , yıkıldım resmen ,
ama çok şükür benım bir kızım var rabbim olmayanlara nasip etsin bizim kısmetimizde varsa olur ınşallah

Çok erken cnm çıkması imkansız bide 3. Gün embriyosu zaten daha sende bugun tutunmaya başlamıştır kana geçmesi imkansız çatlatma iğnesinin etkisinden çift çıkmıştır ... biraz sabretmelisin :)))) zor biliyorum ama oyalanacak bşyler bul evde kafan dagılsın

Back
X