Leke ama baya kırmızı adet başlangıçi gibiYa gercektenmiiyogun bi kanama mi lekelenme mii?
Kan sonucun cikti mii? Belki yerlesme kanamasidir?Leke ama baya kırmızı adet başlangıçi gibi
Sonucum çıktı 8. Gün beta hcg 220 aslında iyi bir sonuç neden kanamam oldu kiKan sonucun cikti mii? Belki yerlesme kanamasidir?
Kanama seni korkutmasi ben 3 ay kanama yaşadim. Mesela ilk kanamam tam adet gunumdeydi hcg degerim 541di. Artişin normal oldugunu gordugumuz anda proluton igneye başladik. Ve 3 ay lekelenme tarzinda hep devam etti. Hatta 2ci ayinda baya al kirmizi kanamam da oldu baya fazla. Korkutma. Adrt gunumde olan kanamaya yerleşme kanamasi dendiSonucum çıktı 8. Gün beta hcg 220 aslında iyi bir sonuç neden kanamam oldu ki
Allah razı olsun sizden umut oldunuz, inşallah benimde devam ederKanama seni korkutmasi ben 3 ay kanama yaşadim. Mesela ilk kanamam tam adet gunumdeydi hcg degerim 541di. Artişin normal oldugunu gordugumuz anda proluton igneye başladik. Ve 3 ay lekelenme tarzinda hep devam etti. Hatta 2ci ayinda baya al kirmizi kanamam da oldu baya fazla. Korkutma. Adrt gunumde olan kanamaya yerleşme
Yaaaa ne guzel bak degerinn masallahSonucum çıktı 8. Gün beta hcg 220 aslında iyi bir sonuç neden kanamam oldu ki
inşallah 2 gün sonra değer artarsa anlamış olacağım çok teşekkür ederim desteğiniz içinYaaaa ne guzel bak degerinn masallahicini ferah tutt yerlesme kanamasi olabilir halaa cok normal olan seylerr. Insallah kat ve kattt artsin
Hiç yatmadım hep aktiftim 3 gündür de çalışıyorum bu gün kanama olunca izin alıp eve geldim, pozitif sonuç alsanda bitmiyor kanama beni aşırı üzdüHayırlı olsun kardeşim rabbim saglıcakla dünyaya getirmenizi nasip etsin bende bugün 2. Günüm olacak blast dondurulmuş 5.gün aşırı gaz sancım oldu oda ilk koydukları zamandan beri ilaçların hava dolmasının etkisi biliyorum Sürekli yattınmı artık ben yatmaktan bu aldıgım için panik atagı mı tetikliyor neler yaptın anlatırmısınız biraz benim ilki tazeydi tuttu fakat 4 aylıkken kayıp oldu kanamalı gebelik ti suyum erken geldi ozaman hep yatıyordum
Üzülme sakın ben sürekli yattım arkadaşımda kanamalı gebelik geçirdi ama o dogurdu ben kayıp ettim vallaha yıprandıgınla kalıyorsun nasibinde varsa gelirHiç yatmadım hep aktiftim 3 gündür de çalışıyorum bu gün kanama olunca izin alıp eve geldim, pozitif sonuç alsanda bitmiyor kanama beni aşırı üzdü
erken gebelik testi mi? Hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağğınıza almayı nasip etsininşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
Normal kaset test, teşekkürler inşallah sağlıkla devam edererken gebelik testi mi? Hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağğınıza almayı nasip etsin
Merhaba kaçıncı gün embriyosu idi benim blast 5 ve 6. Günüm bitiyor erken gebelik aldım test yapsam cıkarmıkiNormal kaset test, teşekkürler inşallah sağlıkla devam eder
5. Gün embriyosu, 6. Günde erken gebelik testi yaparsanız silikte olsa çıkma ihtimali çok yüksekMerhaba kaçıncı gün embriyosu idi benim blast 5 ve 6. Günüm bitiyor erken gebelik aldım test yapsam cıkarmıki
Ovitrelle olduğunuz için idrar testi yapmasanız daha iyi çünkü o iğne de hcg içeriyor ve idrara yansıyor hatalı pozitif sonuç verebilir ,Merhaba herkese, transferden sonra 3.günüm ama dayanamadım test yaptım ilk idrarlada değil ikinci idrarla bu 3.denemem 5.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet. Otrivelle de vurdular transferin ertesi günü. Sizce var mıdır artık bu süreç yıprattı hepimize Allah kolaylık sabır versin inşallah..
Çok haklısınız ben biraz sabırsız davrandım çok erken öğrendim, sabredebilenler gününü beklese daha iyiBu kadar erken yapıp kendinizi stresten strese sokmanız da süreci olumsuz etkiliyorZor ama keşke sabretseniz
Yaptım Allah ıma hamd olsun cıktı ama artık sevinemedik 4 aylık kaybım oldu5. Gün embriyosu, 6. Günde erken gebelik testi yaparsanız silikte olsa çıkma ihtimali çok yüksek
Gözünüz aydın inşallah bu sağlıkla gelir, korkma diyemem benimde 2 kaybım var bende henüz sevinip rahatlamış değilimYaptım Allah ıma hamd olsun cıktı ama artık sevinemedik 4 aylık kaybım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?