Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Gün beta hcg idrar testi için çok çok erken çünkü ilk 3 gün içerisinde tutunup bhcg yeni salgılanmaya başlıyor. ovitrelle etkisi de bildiğim kadarıyla 10-12 gün arası kalabiliyor ve bünyeden bünyeye değişiyor. ama bence çizginizin bir kısmı bebişin etkisi bir kısmı da ovitrelle etkisi yani pozitif olabilirMerhaba kızlar transferimin 4. Günündeyim erken test yaptım pozitif çıktı 9 gün önce ovitrelle vurulmuştum erkenmi gebelik varmıdır
Eki Görüntüle 3233477
Dün kan verdim canım 12.20 çıktı bugun verdim tekrar 19.84 olmuş 1 gün arayla4. Gün beta hcg idrar testi için çok çok erken çünkü ilk 3 gün içerisinde tutunup bhcg yeni salgılanmaya başlıyor. ovitrelle etkisi de bildiğim kadarıyla 10-12 gün arası kalabiliyor ve bünyeden bünyeye değişiyor. ama bence çizginizin bir kısmı bebişin etkisi bir kısmı da ovitrelle etkisi yani pozitif olabilirinşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
![]()
Yükselmesi çok güzel haberDün kan verdim canım 12.20 çıktı bugun verdim tekrar 19.84 olmuş 1 gün arayla
İnşallah. Canım yarın tekrar kan vereceğimYükselmesi çok güzel haberumarım hep artarak devam eder ve bebişi kucağına alırsın
![]()
Sonuçlar böyle devam ediyorİnşallah. Canım yarın tekrar kan vereceğim![]()
TebriklerSonuçlar böyle devam ediyor
Transfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11Tebriklerçok güzel artmış transferin kaçıncı günü bugün
SüperTransfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11
Bugun verdim sonuc 214 geldi en son 133 düTransfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11
Hayırlı olsun canım
artış az geldi bana canımHayırlı olsun canım![]()