- 22 Mart 2024
- 18
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi denizkumvegunes
-
12. Gun negatif gordum ben kanda pozitifti hatira diye test aldikk yaptik negatif cikti... niye bu kadar erken test yapiyosunuz anlamiyorum ya.Arkadaslar transferin 1. Gününu saymazsak bugun 5. Guntest yaptim negatif sonradan pozitif şansı olur mu
12. Gun negatif gordum ben kanda pozitifti hatira diye test aldikk yaptik negatif cikti... niye bu kadar erken test yapiyosunuz anlamiyorum y
Oncelikle cevabınız icin teşekkür ederim,fakat herkesin bireysel surecleri vardir ve sizin kadar sabırlı olmayabilir insan bir kac defa bu sureci yaşayınca artik sabır suresi kisalabiliyor o sebeple erken test yapmak istemis olabilirim, cevabınız da biraz sert bir uslup sezdigim icin anlamanız için bu aciklamayi yapmak istedim :)12. Gun negatif gordum ben kanda pozitifti hatira diye test aldikk yaptik negatif cikti... niye bu kadar erken test yapiyosunuz anlamiyorum ya.
Emin olun 14 sene boyunca bu sureci defalarca yaşadım demissiniz ya bir kac defa yasayinca diye 14 sene ugrastim ben o sureclerin ne olduğunu neler yaşandığını gayet iyi bilirim... belkide iyi bildigimdendi sabrımOncelikle cevabınız icin teşekkür ederim,fakat herkesin bireysel surecleri vardir ve sizin kadar sabırlı olmayabilir insan bir kac defa bu sureci yaşayınca artik sabır suresi kisalabiliyor o sebeple erken test yapmak istemis olabilirim, cevabınız da biraz sert bir uslup sezdigim icin anlamanız için bu aciklamayi yapmak istedim :)
Candan haklı bence canim. İnan şu süreçte hepimiz sabirsisiz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli aklımız orda tuttu mu tuttu mu diye. Ama erken yapınca çıkmıyor ve psikolojik olarak kötüye odaklanınca bebek etkileniyor o yüzden sabirOncelikle cevabınız icin teşekkür ederim,fakat herkesin bireysel surecleri vardir ve sizin kadar sabırlı olmayabilir insan bir kac defa bu sureci yaşayınca artik sabır suresi kisalabiliyor o sebeple erken test yapmak istemis olabilirim, cevabınız da biraz sert bir uslup sezdigim icin anlamanız için bu aciklamayi yapmak istedim :)
Merhaba bende 5, gün test yaptım negatif gördüm sonra kan verdim kan beta değerim 1,20 çıktı doktorumu aradım çok erken belki geç tutunma olabilir dedi bende bekliyorum merakla ama sana önerim kan vermek gibi bir hataya düşme pişmanım kan verdiğim için şuanda yok gibi tribe girdim yapsam stres olmazdımArkadaslar transferin 1. Gününu saymazsak bugun 5. Guntest yaptim negatif sonradan pozitif şansı olur mu
Ayrica uslubum sert degildi sadece neden bu kdr erken test yapiliyor anlamiyorum cidden anlamiyorum. Ne zaman kana karisicak ne zaman idrara karisicak. Zaten yerlesme tamamen 3. Gun gibi oluyo diye okumustum. Yerlesicek kana karisicak idrara karisicak. Sonucunuz 12. Gun pozitif olucak ama kendinizi bu strese soktunuz yanlis anlamayin sert degilim sadece uzuluyorum cunku neler yasandigini gayet iyi biliyorum.Oncelikle cevabınız icin teşekkür ederim,fakat herkesin bireysel surecleri vardir ve sizin kadar sabırlı olmayabilir insan bir kac defa bu sureci yaşayınca artik sabır suresi kisalabiliyor o sebeple erken test yapmak istemis olabilirim, cevabınız da biraz sert bir uslup sezdigim icin anlamanız için bu aciklamayi yapmak istedim :)
Herkes size çok erken olduğunu yazacak, siz de biliyorsunuz aslında erken olduğunu. Çok iyi anlıyorum sabırsızlığınızı ama gerçekten erken.Hiç o negatifi görmemiş, hiç test yapmamış gibi beklemeye devam edin.Arkadaslar transferin 1. Gününu saymazsak bugun 5. Guntest yaptim negatif sonradan pozitif şansı olur mu
Biz kadinlar, bedeninin her noktasi bu stresten cok etkileniyor. Stres olunca adet duzenimiz bile bozulur bizim. Oyle hassas yaradılışımız. Rabbim kimseye aratmasin insaAllah bekleyen herkes pozitif sonuc alır.Candan haklı bence canim. İnan şu süreçte hepimiz sabirsisiz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli aklımız orda tuttu mu tuttu mu diye. Ama erken yapınca çıkmıyor ve psikolojik olarak kötüye odaklanınca bebek etkileniyor o yüzden sabir
Amin inşallah. Sizin kaçıncı gün kaç kalite embriyoyduBiz kadinlar, bedeninin her noktasi bu stresten cok etkileniyor. Stres olunca adet duzenimiz bile bozulur bizim. Oyle hassas yaradılışımız. Rabbim kimseye aratmasin insaAllah bekleyen herkes pozitif sonuc alır.
Çok erken canım o kadar erken çıksa doktor 12 gün bekletmez bence. Boşuna ilaç kullanmayın der 3-4 güne belli oluyor der. Erkenden belli olmuyor ki 12 gün sonraya veriyorlar en az 10 gün bekle hiç kafana takma çıkmayacağı belli o tarihtedondurulmuş 5.gün embriyom transfer tarihi 25/03/2024 bende 29/03/2024 tarihinden dayanamadım evde idrar testi yaptım negatifi görünce o merakla hastaneye gittim beta hcg kan verdim değer 1,20 çıktı doktor test gününde tekrar yap dedi erken daha dedi ve olumlu olumsuz birşey söylemedi çok tedirginim ve pişmanım erken hareket ettiğim için benim gibi olup gebe olan varmı?
Ben 21 Mart'ta oldum hala çıkmaz diye korkudan vermiyorum kan testi filan. Ama çok merak ediyorum sırf kötü dusunmeyeyim diye gitmedimdondurulmuş 5.gün embriyom transfer tarihi 25/03/2024 bende 29/03/2024 tarihinden dayanamadım evde idrar testi yaptım negatifi görünce o merakla hastaneye gittim beta hcg kan verdim değer 1,20 çıktı doktor test gününde tekrar yap dedi erken daha dedi ve olumlu olumsuz birşey söylemedi çok tedirginim ve pişmanım erken hareket ettiğim için benim gibi olup gebe olan varmı?
Gitme gitme bekle ben yaptım sen yapmaBen 21 Mart'ta oldum hala çıkmaz diye korkudan vermiyorum kan testi filan. Ama çok merak ediyorum sırf kötü dusunmeyeyim diye gitmedim
NeÇok erken canım o kadar erken çıksa doktor 12 gün bekletmez bence. Boşuna ilaç kullanmayın der 3-4 güne belli oluyor der. Erkenden belli olmuyor ki 12 gün sonraya veriyorlar en az 10 gün bekle hiç kafana takma çıkmayacağı belli o tarihte
Haklısın gerçekten benim sabirsizligim dan ama insanlarda yanıltıyor bir yakınım 5, gün gittim 28 çıktı betam diyince dayanamadimÇok erken canım o kadar erken çıksa doktor 12 gün bekletmez bence. Boşuna ilaç kullanmayın der 3-4 güne belli oluyor der. Erkenden belli olmuyor ki 12 gün sonraya veriyorlar en az 10 gün bekle hiç kafana takma çıkmayacağı belli o tarihte
Benim 5. Gun 3bb kalite embriyoydu daha once 5aa transferlerim oldu tutmadi nasip degilmis. 3bb tutunduAmin inşallah. Sizin kaçıncı gün kaç kalite embriyoydu
Yaaa ne güzel bide b kalite iyi değil diyorlar. Benimde 4 BC kalitesiz diyorlar ama 3 tutunmuş bak herşey nasip işteBenim 5. Gun 3bb kalite embriyoydu daha once 5aa transferlerim oldu tutmadi nasip degilmis. 3bb tutundu
Kesinlikle kalite isine takilma canim nasip gerçekten. Hem embriyologlar kalitesiz embriyoyu transfere uygun gormez. Gebelik vadeden embriyolari uygun goruyolar.Yaaa ne güzel bide b kalite iyi değil diyorlar. Benimde 4 BC kalitesiz diyorlar ama 3 tutunmuş bak herşey nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?