Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2.transferimde 5.gun negatifti olmadi maalesefSevgili tüp bebek anneleri içimi rahatlatacak ve tecrübe etmiş biri varmı transfer sonrası 5.gün gece kan testim negatif çıktı. 5. Gün embriyosundu bugün 6.gün idrar da negatif. Değişir mi sizce böyle olup değişen oldu mu ???
Benim de öyle olacak sanırımBenim 2.transferimde 5.gun negatifti olmadi maalesef
Son olsun ins bir sonrakine saglikla kavuşunBenim de öyle olacak sanırım
Durumunuz nedir acaba adet mi oldunuz bende tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyosu bugun 6 günüm yarın kan vericemSevgili tüp bebek anneleri içimi rahatlatacak ve tecrübe etmiş biri varmı transfer sonrası 5.gün gece kan testim negatif çıktı. 5. Gün embriyosundu bugün 6.gün idrar da negatif. Değişir mi sizce böyle olup değişen oldu mu ???
Evet malesef olmadı negatifti.Durumunuz nedir acaba adet mi oldunuz bende tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyosu bugun 6 günüm yarın kan vericem
Bir dahaki ay olumlu olur inşallahEvet malesef olmadı negatifti.
İnşallah sizin de bu denemede olmuşturBir dahaki ay olumlu olur inşallah![]()
İnşallah benim de 6.günüm testlerim pozitif çıktı ama kan tabiki öenmll olan bakalım hayırlısıİnşallah sizin de bu denemede olmuştur![]()
Transferin 6.gunu kaç ckmsti degerinizİnşallah benim de 6.günüm testlerim pozitif çıktı ama kan tabiki öenmll olan bakalım hayırlısı![]()
22 çıkmıştıTransferin 6.gunu kaç ckmsti degeriniz
Kanamanız mı oldu acaba 6. Gün benmde var biraz korkuyorum olmamasının sebebi neydi canımEvet malesef olmadı negatifti.