negatif...(( bu arada kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım...
canım sabırlı ol demek ki daha zamanı varmış. salı günü bende tahlil için gideceğim. ve bende kayseri tür bebekteyim. doktorun kim senin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negatif...(( bu arada kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım...
canım sabırlı ol demek ki daha zamanı varmış. salı günü bende tahlil için gideceğim. ve bende kayseri tür bebekteyim. doktorun kim senin canım
ilgilenmeye güler yüz göstermeye çalıştılar ama tam oturmuş bir ekip değil bence...sonrakini antep veya adanada düşünüyorum...umarım seninki pozitif olur...
anladım canım. bende ilk denememde 13 yuumurtadan 6 sı sağlam cıkmıştı. sonra bi kere daha gittim tedavi için onda ise yumurtalarımın tamamı tedavi sırasında öldü. toplama işlemi yapılmadı bile. bu defa ise 18 yumurta oluştu ama sadece iki tanesi canlı çıktı. biri döllendi . onu transfer ettiler. acaba problem ne sendende böyle duyunca haliyle düşündüm şimdi acaba yanlış olan bişey mi var ??? salı günün bekliyorum bakalım . ben ilk denememde hayatımı zehir etmiştim. sürekli gergindim. ama bu defa öyle olmadı cok rahat gecirdim. umarım hayırlısıyla tutunur . bu arada benm doktorum zeki bey . çok da memnunm . iyi bi iletişim çopk önemli benm için. umarım bir kere daha gtmeme gerek kalmaz. rabbim senin yolunuda acık etsin. iğne saatleri aynı olması gerekse mutlaka buna dikkat et derlerdi. çok iyi araştırmak lazım bence.
umarım bu sefer pozitif olur canım seninki...benim iğne saatlerimde problem olduğunu çatlatma iğnesinin saatini belirlemeye çalışırken söylediler, hatta ben diğer hastalarınızınkini benim gibi yapmayın dedim...hayırlısı artık yapacak bişey yok ama sinirimi bozan şey, tek yumurta hiç ilaç almadan da oluşuyor zaten, boşuna mıydı o kadar iğne...sen üç denemeni de kayseri tbm de mi yaptırdın canım...
Canim olsun buna şükür bak ne diycem tek embriyoları diye üzülme ona saril ve de ki ne kadar güçlü ki bak zaferi o kazanmış bir tek o basarmış ve sana uğurlu gelecek!!!!
Differans noldu. Negatif mı sonuc? Bak deme bana sakın...bu arada ben cok şaşırdım yazdıklarına cevap vermenize hepinize cok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun yaa. Eylül topuğu var gel demişsiniz de ben nerde nasıl bulacağım o topigi? Bilemedim.ya bana gelince ben artık bugün resmen hasta ettim kendimi.yedim bitirdim arkadaslar.resmen panik yasıyorum ben bir görseniz halımı. Esim cok kızıyor. Mahvediyorum heyecandan. Millete bakıyorum yiyor iciyor ben daha bugün yemek yiyemedim sözde kat ve kat daha özenli olmam gerekirken elim ayağım tutmuyor benim bugün resmen regl belirtilerin var bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı korkuyorum Cook
canım benimki negatif zaten...dün sabah yazmıştım...inşallah seninki pozitif olur...sakın stres yapma...yani yapmamaya çalış...benimkinin olmamasının en büyük sebebi bence stresti, 5. gün negatif çıkınca yedim bitirdim kendimi...nasipte de yokmuş zaten...bu arada regl belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış...bende de hiç belirti yok ama adetimi bekliyorum...ne karın ağrısı ne bacak ne de bel...
kızlar benm ara ara karnımda yani alt karnımda ağrı oluyor fakat uzun sürmüyor. çok heyecanlıyım. saatler kaldı...