• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü

kktugcee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
30
11
3
Kızlar transfer gününü saymazsak 5.gününden itibaren test yaptım 5 ve 6. Gün erken 7günde kaset test hepsinde pozitif çıktı doktora söyledim beni biraz azarladı yanlış sonuç çıkabiliyormuş bu ne kadar doğru biri ikisi yanlış 3 de yanlış çıkamaz herhalde bilgisi olan yazabilirim çok sitres oldum

Eklentiler

• 82e2a8cf-53cd-4851-96f6-ce66f1c8e9a3.webp
    82e2a8cf-53cd-4851-96f6-ce66f1c8e9a3.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80
Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım dondurulmuş emriyo dün ve bu gün lekelenmem oldu çift transfer lekelenmeler normalmi ilk denemem olduğu için çok telaş ediyorum
Yerleşme kanaması olabilir canm yinede muhakkak doktoruna söyle ama

Tebrik ederim, pozitif :) yalnız lekelenmeniz için doktorunuza danışın kan sulandırıcı kullanıyorsanız bir süre kesebilir

Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım dondurulmuş emriyo dün ve bu gün lekelenmem oldu çift transfer lekelenmeler normalmi ilk denemem olduğu için çok telaş ediyorum
Hayirli olsun test pozitif. Lekelenme çok normal yerleşme kanamasidir yinede dikkatli olun iğneleri ilaçları düzenli kullanin. Coraspirin kullanıyorsaniz doktorla görüşün kesebilir

Back
X