Transferin 5.ve 6.günü çok şiddetli adet ağrısı ve hiç geçmeyen adet olacakmış gibi his yaşayanlar bakabilir mi ?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.199
1.752
133
32
Merhaba hanımlar.Tüp bebek transferimin bugün 6.günü.Dün ve bugün çok şiddetli adet ağrılarım ve adet geliyormuş hissim var yani ilaç kullanmıyor olsam kesin 2-3 güne adet oluyorum derim.Ve hiç geçmiyor yani arada gelip arada gitmiyor sürekli var.4.gün embriyo transferi bu arada çift embriyo transfer edildi.Erken gebelik testleri dün ve bugün yaptım negatif.Muhtemelen sonuç da negatif gelecek perşembe günü kan testi vereceğim.Sormak istediğim böyle şiddetli adet ağrısı yaşayıp her an adet olacakmış hissini sürekli yaşayıp pozitif ya da negatif sonuç alan var mı ?

Tranferden sonra ve halan agrimlarim devam ediyor doktorlar ilaclarin etkisi desede aslında tutunma belirtisi onlar şuan 6+3 deyim ara ara hala adet olacakmisim gibi sancım var

Tranferden sonra ve halan agrimlarim devam ediyor doktorlar ilaclarin etkisi desede aslında tutunma belirtisi onlar şuan 6+3 deyim ara ara hala adet olacakmisim gibi sancım var
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Benim dün başladı öncesinde hiçbir belirti yoktu.Ama asla ara ara gelmiyor hiç geçmeyen sürekli devam eden adet olacakmış gibi ağrılar var.Sanki hiç tedavi görmemişim de normal regl yaklaşmış gibi.İnşallah benim de pozitif olur ama nedense negatif hissediyorum

Tamam canim işte benimde ilk zamanlar çok yoğundu şuan 1.5 aylık oldum şükür şuan ara ara oluyor seninde tutundultan sonra azalır biraz

6. Gün yaptım evde hiç çıkmadı çok modum düştü moralim bozuldu 8. Gun acile gittim necolacaksa olsun 12 günü bekleyemem dedim negatif bekliyordum 164 ile 8. Gün öğrendim
8.164
10.371
12.1200 le noktaladim kan vermeyi

Merhaba benimde bugün 6. Günüm göğüs hassasiyeti ve arada ara saplanan ince sızılarım vardı. Dün iyice regli ağrısına döndü ikide bir kontrol ettim sizin gibi regki olcam sandım. Dün gece 2 ye kadar uyuyamadım. Ve akintimin icinde cok az bir pembelik fark ettim. Tam bir leke de diyemeyiz. Leke icin erken diye düşündüm. Uyuya kalmışım sonra simdide hic bir belirtim yok göğüs hassasiyetimde geçmiş. Test yapmayada korktum negatif alıcam sonuc diye. Insallah tutunma belirtileridir yaşadıklarımız. Hakkımızda hayırlısı.

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Göğüs hassasiyetim benim de vardı ara ara ama bu adet ağrılarıyla beraber tamamen kayboldu şuan göğüslerimde hiç hassasiyet yok.Adet ağrılarıyla beraber benim su gibi akıntım oldu dün.Ama renkli değildi belki sizinki yerleşme akıntısıdır.

Benimde öyle akıntım oldu canım ic çamaşırıma deymiş ayıptır söylemesi. Rengi biraz farkli gibi geldi bana hatta emin olamadım sonra cok az pembelik görünce anladım onun icinde de vardı. Ama asla tam bir kan rengi değil. Ve cok dikkatli baktim diye gördüm dikkat etmesem fark edilcek gibide degildi. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Insallah ikimizinde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…