Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen yardım transfer haric 6 günüm dü kan verdiğimde yanı 29 nisan transfer oldum ve 6 Mayıs kan testi yaptım negativ <5 böyle yazıyordu umut olsun banada sonradan degeri yükselen varmi erken mi acaba ve idrar testinde çok az siliklik gördüm kafayı yicem
Merhaba, ben de 29 mayıs da transfer oldum. 6. Gun embriyosuydu, dün yani 5 gün sonra beta hcg ye baktirdim 1.20 cıktı. Yanı 5 ten kucuk artar mi yoksa tutmadı mı bilmiyorum. Keşke cevap yazan olsa. 2 aşılama 3 tüp bebek geçmişim var.