Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoruma gerek yok gayet net bir şekilde burdayım diyor :) hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insaallahDondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
İnşallah cok sağolunYoruma gerek yok gayet net bir şekilde burdayım diyor :) hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insaallah
Hayırlı olsunDondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Benim de 5ci günüm simdi bunu görünce yarin yapip yapmamakta kararsiz kaldim. Sonuçtan korkuyorum. Kan testi yaptiniz mi acaba?Dondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Kan testi verdim 53.82 çıktı hamileyim ama inşallah sağlıkla artar değerimBenim de 5ci günüm simdi bunu görünce yarin yapip yapmamakta kararsiz kaldim. Sonuçtan korkuyorum. Kan testi yaptiniz mi acaba?
Dondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Var sankiye hayırlin olsun canim
bence pozitif hayırlı olsunDondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Benim silik çıktı hiç bir belirtim yoktu ama dünden beri lekelenmem var. Bugün 8. Günüm 6. Günümde yaptım bendeMerhaba 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.gun. Hiç bir belirtim yok idrar tahlili yapmaktan korkuyorum ya erken olur diye sizlerin belirtisi çok muydu
Bende tam transfer saati dolunca bugün erken gebelik testi yapayım diyorum. Sizinde mi 5.gun dönmüş embriyoyu çift mi koydularBenim silik çıktı hiç bir belirtim yoktu ama dünden beri lekelenmem var. Bugün 8. Günüm 6. Günümde yaptım bende
Yok 5. Gün dondurulmuş tek embriyo benimkiBende tam transfer saati dolunca bugün erken gebelik testi yapayım diyorum. Sizinde mi 5.gun dönmüş embriyoyu çift mi koydular
Teşekkür ederim bilgileriniz içinYok 5. Gün dondurulmuş tek embriyo benimki
Dondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Ama istersen bekle ben kan vermedim en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı Cumartesiyi bekle verme dedi. Tabi evde sabredemedim yaptım testTeşekkür ederim bilgileriniz için![]()
Ama istersen bekle ben kan vermedim en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı Cumartesiyi bekle verme dedi. Tabi evde sabredemedim yaptım testTeşekkür ederim bilgileriniz için![]()
benimde böyle kan vermedim ama ben inşallah güzel yükselir değerlerimizDondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Bende evde yapayım diye düşündüm kan tahlili günüm 30 u ama insan dayanamıyorAma istersen bekle ben kan vermedim en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı Cumartesiyi bekle verme dedi. Tabi evde sabredemedim yaptım test2 tanemi embriyo transferi
benimde böyle kan vermedim ama ben inşallah güzel yükselir değerlerimiz![]()
Dayana bildiğin kadar dayanamaya çalış 8. Gün olsun öyle bak garantiye alBende evde yapayım diye düşündüm kan tahlili günüm 30 u ama insan dayanamıyor