• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 6. Günü erken gebelik testi

alya2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
22
17
3
29
Dondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın

Eklentiler

• FD019D19-A4A6-43A9-85DA-EAE97F5A7760.webp
    FD019D19-A4A6-43A9-85DA-EAE97F5A7760.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 304
Hayırlı olsun. Hamilesiniz inşallah 🤲🏻

Dondurulmuş transferin 6. Günü bugün erken gebelik testim de hemen bu çizgi çıktı kızlar lütfen yorum yapın
Benim de 5ci günüm simdi bunu görünce yarin yapip yapmamakta kararsiz kaldim. Sonuçtan korkuyorum. Kan testi yaptiniz mi acaba?

Merhaba 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.gun. Hiç bir belirtim yok idrar tahlili yapmaktan korkuyorum ya erken olur diye sizlerin belirtisi çok muydu

Merhaba 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.gun. Hiç bir belirtim yok idrar tahlili yapmaktan korkuyorum ya erken olur diye sizlerin belirtisi çok muydu
Benim silik çıktı hiç bir belirtim yoktu ama dünden beri lekelenmem var. Bugün 8. Günüm 6. Günümde yaptım bende

Benim silik çıktı hiç bir belirtim yoktu ama dünden beri lekelenmem var. Bugün 8. Günüm 6. Günümde yaptım bende
Bende tam transfer saati dolunca bugün erken gebelik testi yapayım diyorum. Sizinde mi 5.gun dönmüş embriyoyu çift mi koydular

Teste göre kesinlikle hamilesiniz.
Tani hormonlar vs etkilermi bilemiyorum.
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsın.
Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin💜

Teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰
Ama istersen bekle ben kan vermedim en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı Cumartesiyi bekle verme dedi. Tabi evde sabredemedim yaptım test🤭2 tanemi embriyo transferi
benimde böyle kan vermedim ama ben inşallah güzel yükselir değerlerimiz😇

Ama istersen bekle ben kan vermedim en yakın arkadaşım kadın doğum uzmanı Cumartesiyi bekle verme dedi. Tabi evde sabredemedim yaptım test🤭2 tanemi embriyo transferi

benimde böyle kan vermedim ama ben inşallah güzel yükselir değerlerimiz😇
Bende evde yapayım diye düşündüm kan tahlili günüm 30 u ama insan dayanamıyor

Back
X