Transferin 6. Günü evde negatif görüp sonra pozitiflesen var mi?

Diana35

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
104
63
18
Bugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptım:( daha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)

4 gözle bende tranfer olacağım günü bekliyorum ilk denemem olcak 12 gün sonra belli oluyo diye biliyorum belki çok yenidir umarım iyi haberler alirsin

4 gözle bende tranfer olacağım günü bekliyorum ilk denemem olcak 12 gün sonra belli oluyo diye biliyorum belki çok yenidir umarım
Tedavin hayırlı olsun ins sım sıkı tutunur bebisin..Benim de ilk denemem o yüzden bilemiyorum nasil davranacağımi:) Doktor randevuyu transferden sonra 10 . güne verdi gideceğim günü iple cekiyorum..

Bugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptım:KK43: daha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
idrar testi için erken. Kan testi için bile erken. Çok küçük değer çıkar

Bazi arkadaşlar görmüş 6. Günlerinde o yüzden durduramadim kendimi ama maalesef:KK43:
Hastaneye gidicegim güne kadar bidaha yapmayi düşünmüyorum
Ama herkesin değer artışı aynı seviyede olmuyor. Markadan markaya da hassasiyet değişiyor. Moral bozar yapmayın bence de. Hayırlısı olsun inşallah

11. Gün tek çizgi ama 12.gun beta pozitif gördüm, çok yoran ve yıpratan yollar bunlar o yüzden 'elinden gelenini yaptın gerisi tevekkül' öyle düşün..

11. Gün tek çizgi ama 12.gun beta pozitif gördüm, çok yoran ve yıpratan yollar bunlar o yüzden 'elinden gelenini yaptın gerisi tevekkül' öyle düşün..
Maşallah cnm:) Darisi bizim başımıza. Test gününe kadar ne tür belirtilerin vardi?

Amin .daha önce de hamilelik geçirmiştim aynı belirtileri yaşamıştım. Ağız kuruluğu ve adet sancısi
Ara ara adet sancisi gelip hemen gidiyor ilk günlerdeki gibi degil onun disinda goguslerim cok şiş umarım tutunmustur.. cok degisik bisi sanci varken olmadi diyorum olmayınca belirti yok diye korkuyorum:)

Benimde göğsümde karıncalanma oluyordu.
3. gün embriyosu transfer edildi evde 8. ve 9. gün test yapmıştım negatif çıkmıştı.

Bende bugün 6. Günüm negatif çıktı 5. Gün embriyosu tek embriyo
75CB6C84-36F2-4378-A2AB-1DA6A23E53D7.webp
üsteki dün sabah alttaki dün akşam hemen çıkmadı daha sonra çıktığı için negatif inşallah pozitife döner

Bende bugün 6. Günüm negatif çıktı 5. Gün embriyosu tek embriyo Eki Görüntüle 3165717 üsteki dün sabah alttaki dün akşam hemen çıkmadı daha sonra çıktığı için negatif inşallah pozitife döner
Merhaba, bende yapmıştim söyledigm gibi cikmamisti dun yani (8) günüm kan testi verdim sonuc 7.65 cikti hemşire büyük ihtimal var dedi. 2 gün sonra test günüm bakalim artış olucak mi. Varsa da daha çok erken oldugu icin sizin de cikicagini sanmiyorm. Ins güzel sonuçlar alırsınız aliriz:)

Merhaba, bende yapmıştim söyledigm gibi cikmamisti dun yani (8) günüm kan testi verdim sonuc 7.65 cikti hemşire büyük ihtimal var dedi. 2 gün sonra test günüm bakalim artış olucak mi. Varsa da daha çok erken oldugu icin sizin de cikicagini sanmiyorm. Ins güzel sonuçlar alırsınız aliriz:)
Yaa cok sevindim inşallah güzel bir şekilde ilerler sonucunuz

Back
X