Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin hayırlı olsun ins sım sıkı tutunur bebisin..Benim de ilk denemem o yüzden bilemiyorum nasil davranacağımi:) Doktor randevuyu transferden sonra 10 . güne verdi gideceğim günü iple cekiyorum..4 gözle bende tranfer olacağım günü bekliyorum ilk denemem olcak 12 gün sonra belli oluyo diye biliyorum belki çok yenidir umarım
idrar testi için erken. Kan testi için bile erken. Çok küçük değer çıkarBugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptımdaha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
Bazi arkadaşlar görmüş 6. Günlerinde o yüzden durduramadim kendimi ama maalesefidrar testi için erken. Kan testi için bile erken. Çok küçük değer çıkar
Ama herkesin değer artışı aynı seviyede olmuyor. Markadan markaya da hassasiyet değişiyor. Moral bozar yapmayın bence de. Hayırlısı olsun inşallahBazi arkadaşlar görmüş 6. Günlerinde o yüzden durduramadim kendimi ama maalesef
Hastaneye gidicegim güne kadar bidaha yapmayi düşünmüyorum
Haklısınız teşekkürler biraz da olsa rahatladımAma herkesin değer artışı aynı seviyede olmuyor. Markadan markaya da hassasiyet değişiyor. Moral bozar yapmayın bence de. Hayırlısı olsun inşallah
inşallahHaklısınız teşekkürler biraz da olsa rahatladımUmarim benimledir
![]()
Maşallah cnm:) Darisi bizim başımıza. Test gününe kadar ne tür belirtilerin vardi?11. Gün tek çizgi ama 12.gun beta pozitif gördüm, çok yoran ve yıpratan yollar bunlar o yüzden 'elinden gelenini yaptın gerisi tevekkül' öyle düşün..
Maşallah cnm:) Darisi bizim başımıza. Test gününe kadar ne tür belirtilerin vardi?
Ara ara adet sancisi gelip hemen gidiyor ilk günlerdeki gibi degil onun disinda goguslerim cok şiş umarım tutunmustur.. cok degisik bisi sanci varken olmadi diyorum olmayınca belirti yok diye korkuyorum:)Amin .daha önce de hamilelik geçirmiştim aynı belirtileri yaşamıştım. Ağız kuruluğu ve adet sancısi
Peki kanda ne zaman cikti testiniz ve sonrasinda idrar da ne zaman?Benimde göğsümde karıncalanma oluyordu.
3. gün embriyosu transfer edildi evde 8. ve 9. gün test yapmıştım negatif çıkmıştı.
11. gün kanda 17 çıkmıştı. Aynı gün kaset test yaptım silik şekilde çıkmıştı.Peki kanda ne zaman cikti testiniz ve sonrasinda idrar da ne zaman?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız ins:)
11. Gün bile değer cok fazla çıkmamış sizin ,Kan testinde bugün de cikicagini sanmıyorum o zaman11. gün kanda 17 çıkmıştı. Aynı gün kaset test yaptım silik şekilde çıkmıştı.
Merhaba, bende yapmıştim söyledigm gibi cikmamisti dun yani (8) günüm kan testi verdim sonuc 7.65 cikti hemşire büyük ihtimal var dedi. 2 gün sonra test günüm bakalim artış olucak mi. Varsa da daha çok erken oldugu icin sizin de cikicagini sanmiyorm. Ins güzel sonuçlar alırsınız aliriz:)Bende bugün 6. Günüm negatif çıktı 5. Gün embriyosu tek embriyo Eki Görüntüle 3165717 üsteki dün sabah alttaki dün akşam hemen çıkmadı daha sonra çıktığı için negatif inşallah pozitife döner
Yaa cok sevindim inşallah güzel bir şekilde ilerler sonucunuzMerhaba, bende yapmıştim söyledigm gibi cikmamisti dun yani (8) günüm kan testi verdim sonuc 7.65 cikti hemşire büyük ihtimal var dedi. 2 gün sonra test günüm bakalim artış olucak mi. Varsa da daha çok erken oldugu icin sizin de cikicagini sanmiyorm. Ins güzel sonuçlar alırsınız aliriz:)