transferin 6. gunu kan testi yaptırsam çıkar mı yada idrar testi?

eevet canım orda oldum bende aret beyin hastasıyım
çok cana yakın bir doktor
ama yumurta toplamaya o girmiyor suzan hanım yapacaktır yumurta toplamanı
aret bey tarnsferi yapıyorlar
genel anestezi oluyor 15 dk da uyanıyorsun hemen hemen biraz dinleniyorsun yiyecek birşeyler getiriyorlar sonra kaç yumurtan olduğunu gelip sana söylüyorlar
ertesi gun falanda transfer için bilgi veriyorlar

yaptırmadım canım
ben yanlış hesaplamışım benim bugun 7 gunum
transfer gununude hep saydım ben o yuzden c.tesi yaptırcam

:oklava:relax olun biraz relax....... eşlerinizde bunaltmayın varmı yokmu diye diye... kan tahliline kadarda idrar tahlili yapmayın çünkü doğru değiiiiiiiiiiiiiiillll. gezin dolaşın biraz. hergüne bir iş çıkarın kendinize yorucu olmasın. hemen umudum kalmadı deyip kesip atıyorsunuz sonrada sıkıntınızdan gidiyor bebişler....abla sözü dinleyin biraz yaaaaaaaaa.:oklava::oklava:

Merhaba arkadaşlar iliskiden 7 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı ama kasık ağrısı baş ağrısı hafif mide bulantısı var sizce erken mi davrandim test için bana yardımcı olun daha yeniyim bişey bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar iliskiden 7 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı ama kasık ağrısı baş ağrısı hafif mide bulantısı var sizce erken mi davrandim test için bana yardımcı olun daha yeniyim bişey bilmiyorum
Erken tabiki adetiniz geçsin öyle yapın

Selam kızlar 16 aralıkta 5.gün 3bc kalite embriyo transfer edildi bana.21 aralıkta kan verdim 1.20 çıktı test günüm 27 aralık çok moralim bozuk :( olsa azda olsa artış olurdu...:(

Back
X