Transferin 6. Günü kan testi

alives

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
19
7
16
27
arkadaşlar tranferimin 6. Günündeyim etken gebelik testim pozitif kan verdim beta 30 çıktı kaset testte pozitifi göremiyorum sizce var mı

Eklentiler

• 125F31A8-DE97-4391-9601-C2D57C0760AA.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 396
Hayalet bir çizgi görüyorum sanki, zaten kanda pozitif çıkmış hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah, bikaç güne koyulaşır kaset testte de

arkadaşlar tranferimin 6. Günündeyim etken gebelik testim pozitif kan verdim beta 30 çıktı kaset testte pozitifi göremiyorum sizce var mı
Hayirli olsun canım,henüz çok erken olduğu için bu sonuç normal. Gün geçtikçe değerin artar.

Çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyim

Çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi 13. Günde hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyim
Benim o iğnenin etkisi 15 güne kadar sürmüştü ama kimisi erken atıyor vücuttan . Bana kalırsa yarın aynı saatte tekrarla inşallah koyulaşma olur

Benim o iğnenin etkisi 15 güne kadar sürmüştü ama kimisi erken atıyor vücuttan . Bana kalırsa yarın aynı saatte tekrarla inşallah koyulaşma olur
Daha önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 6. Günde değerim 7 idi. Bu sefer geç mi attım acaba neyse bugün tekrar kan vericem bakalım yüksek mi çıkacak

Çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi 13. Günde hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyim
Bence gebelik olusmus canım kan değerinde 30 çıktı diyorsun ilacın etkisi olsa kanda da böyle çıkmazdı bence :) inşallah hayırlısıyla artislari görürsün

Bence gebelik olusmus canım kan değerinde 30 çıktı diyorsun ilacın etkisi olsa kanda da böyle çıkmazdı bence :) inşallah hayırlısıyla artislari görürsün
Bugün tekrar yaptırdım değer 62 olmuş umarım herşey yolundadır sağlıklı artıyordur değerim. Acil doktorunada göstermedim anlamaz diye kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum sağolun güzel dilekleriniz için

Tekrar kan verdim 2 kat artmış değerim 62 olmuş
Yuppiii çok sevindimmmm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Merhabalar benimde transferimin 6 günü bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama sizce var mı

Eklentiler

• IMG-20240312-WA0005.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 243
Haber verirsiniz sonucu 12. Gün gittiğim de 453 olmuştu değerim 2 gün sonra tekrar vericem kan
İnşallah güzel yükselişler olur sizinde bakalım bugün tekrar test yaptım daha belirgin çıktı testim belki dayanamayıp yarın kan verebilirim bende

İyi iyi benimde 8. Gün 110 du. İçini ferah tut inşallah yükselir hadi hayırlısı olsun
Kan testi verdiniz mi yükselme oldu mu ben bugün tekrar verdim 377,2 çıktı çok şükür haftaya keseyi görmeye çağırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…