Hayirli olsun canım,henüz çok erken olduğu için bu sonuç normal. Gün geçtikçe değerin artar.arkadaşlar tranferimin 6. Günündeyim etken gebelik testim pozitif kan verdim beta 30 çıktı kaset testte pozitifi göremiyorum sizce var mı
Çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi 13. Günde hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyimHayirli olsun canım,henüz çok erken olduğu için bu sonuç normal. Gün geçtikçe değerin artar.
Benim o iğnenin etkisi 15 güne kadar sürmüştü ama kimisi erken atıyor vücuttan . Bana kalırsa yarın aynı saatte tekrarla inşallah koyulaşma olurÇatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi 13. Günde hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyim
Daha önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 6. Günde değerim 7 idi. Bu sefer geç mi attım acaba neyse bugün tekrar kan vericem bakalım yüksek mi çıkacakBenim o iğnenin etkisi 15 güne kadar sürmüştü ama kimisi erken atıyor vücuttan . Bana kalırsa yarın aynı saatte tekrarla inşallah koyulaşma olur
Bence gebelik olusmus canım kan değerinde 30 çıktı diyorsun ilacın etkisi olsa kanda da böyle çıkmazdı bence :) inşallah hayırlısıyla artislari görürsünÇatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu onun etkisi olabilir mi 13. Günde hala böyle yüksek çıkar mı heveslenmelimiyim
Bugün tekrar yaptırdım değer 62 olmuş umarım herşey yolundadır sağlıklı artıyordur değerim. Acil doktorunada göstermedim anlamaz diye kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum sağolun güzel dilekleriniz içinBence gebelik olusmus canım kan değerinde 30 çıktı diyorsun ilacın etkisi olsa kanda da böyle çıkmazdı bence :) inşallah hayırlısıyla artislari görürsün
Tekrar kan verdim 2 kat artmış değerim 62 olmuşBenim o iğnenin etkisi 15 güne kadar sürmüştü ama kimisi erken atıyor vücuttan . Bana kalırsa yarın aynı saatte tekrarla inşallah koyulaşma olur
Daha önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 6. Günde değerim 7 idi. Bu sefer geç mi attım acaba neyse bugün tekrar kan vericem bakalım yüksek mi çı gerçek pozitiftir
Daha önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 6. Günde değerim 7 idi. Bu sefer geç mi attım acaba neyse bugün tekrar kan vericem bakalım yüksek mi çıkacak
Yuppiii çok sevindimmmm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınTekrar kan verdim 2 kat artmış değerim 62 olmuş
Benim de böyleydi akşam kan verdim çıkmıştı umarım sizinde öyle olurMerhabalar benimde transferimin 6 günü bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama sizce var mı
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim de böyleydi akşam kan verdim çıkmıştı umarım sizinde öyle olur
Haber verirsiniz sonucu 12. Gün gittiğim de 453 olmuştu değerim 2 gün sonra tekrar vericem kanİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim cumartesi günü kan tahlili günüm beklicem bakalım
İnşallah güzel yükselişler olur sizindeHaber verirsiniz sonucu 12. Gün gittiğim de 453 olmuştu değerim 2 gün sonra tekrar vericem kan
Haberlerini bekliyorum mutlaka yazİnşallah güzel yükselişler olur sizindebakalım bugün tekrar test yaptım daha belirgin çıktı testim belki dayanamayıp yarın kan verebilirim bende
Bugün kan verdim 90,2 çıktı 8 günüm iyimi sizce doktorum iyi dedi ama pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselirHaberlerini bekliyorum mutlaka yaz☺
İyi iyi benimde 8. Gün 110 du. İçini ferah tut inşallah yükselir hadi hayırlısı olsunBugün kan verdim 90,2 çıktı 8 günüm iyimi sizce doktorum iyi dedi ama pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir
Kan testi verdiniz mi yükselme oldu mu ben bugün tekrar verdim 377,2 çıktı çok şükür haftaya keseyi görmeye çağırdı doktorİyi iyi benimde 8. Gün 110 du. İçini ferah tut inşallah yükselir hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?