Transferin 6. Gunu leke gelmesi

glcn__glcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
34
5
1
Slm arkadaslar ben burda yeniyum nolur yardimci olur kafayi yemek uzereyim bu benim ilk tup bebek deneyimim 20.08 iki embriu transferi yapildi ogunden beri hep hafif kasik agrilarim oldu ve goguslerim sis ve dokundukca agriyordu dunde bel agrisi cektim ve bgn sabah kalktigimda ince cizgi halinde kahve rengi leke vardi ve agrilardn esinti yok i cok korkuyorum sizce bana tutunamadilar? Nolur bana bi akil verin ayni durumda olan varmi ve sonucu pozitif alan

Merhaba benim de bugün 6.günüm heyecanla bekliyorum.kullandığın jel yapmış olabilir ye da yerleşme kanaması da olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah mutlu sona ulaşıcaz

Bana fitil verdiler canimm doktorumu aradimm dha fazla dayanmayipp yarin sabah ultrason yapcaklar. Ins yerlesme kanamasidir. Senin agrilarin varmi peki yani bir belirti felan insallah guzel haberler alirsinn sende

Merhaba benim de bugün 6.günüm heyecanla bekliyorum.kullandığın jel yapmış olabilir ye da yerleşme kanaması da olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah mutlu sona ulaşıcaz
Bana fitil verdiler canimm doktorumu aradimm dha fazla dayanmayipp yarin sabah ultrason yapcaklar. Ins yerlesme kanamasidir. Senin agrilarin varmi peki yani bir belirti felan insallah guzel haberler alirsinn sende

Inşallah yarın güzel haberler alırsın.ben de hiç belirti yok ama kendimi dinlemiyorum benim 4 denemeden sonra bir kızım var.şimdi kızıma kardeş istiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Insallah canim eger tutarsa bu bizim ilk bebegimiz olcak insallah nasip eder rabbim.

Inşallah her şey yolundadır dualarım seninle
Artik kanamm var az az doktorada gittim kanaman normal dedi ara ara cunku kan inceltici igne vuruyordum ve bol bol su iciyordum o yuzden dedi ama bakalim artik hic bir umudum kalmadi kirmizi kani gorunce ve doktorda igne vurdular kasiklari guclendirmek icin. Kalin rahmin var dedi hamile kalma sansin yuksek dedi artik herseyin hayirlisi insallah sen guzel haberler alirsinn canim

niye umudun kalmadı ki? doktor umutlanma mı dedi?

Doktor da umutlu konuştuğuna göre inşallah sımsıkı tutunur bebişler test zamanı için bişey dedi mi ?ben sabredemiyorum artık cumartesi 10.gün belki yaptırırım

Doktor da umutlu konuştuğuna göre inşallah sımsıkı tutunur bebişler test zamanı için bişey dedi mi ?ben sabredemiyorum artık cumartesi 10.gün belki yaptırırım
Normal pazartesi gunu gidip test yaptircam insallah canimmm benimmm simsiki tutunuyorlardirlar. Eger test yaparsan benide haber et insallah guzel haberler alirsin dualarim seninle

Dün yaptırdım pozitif çıktı çok şükür ama bakalım katlanacak mı değer?inşallah sen de pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…