- 25 Ağustos 2015
- 34
- 5
- 1
- Konu Sahibi glcn__glcn
-
Bana fitil verdiler canimm doktorumu aradimm dha fazla dayanmayipp yarin sabah ultrason yapcaklar. Ins yerlesme kanamasidir. Senin agrilarin varmi peki yani bir belirti felan insallah guzel haberler alirsinn sendeMerhaba benim de bugün 6.günüm heyecanla bekliyorum.kullandığın jel yapmış olabilir ye da yerleşme kanaması da olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme inşallah mutlu sona ulaşıcaz
Insallah canim eger tutarsa bu bizim ilk bebegimiz olcak insallah nasip eder rabbim.Inşallah yarın güzel haberler alırsın.ben de hiç belirti yok ama kendimi dinlemiyorum benim 4 denemeden sonra bir kızım var.şimdi kızıma kardeş istiyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Saat 3 te rdvum bende bekliyorum ama artik umudum kalmadi cunku bugunde dvm ediyor lekelerimCanım ne yaptın merak ettim inşallah güzel haberler vardır
Artik kanamm var az az doktorada gittim kanaman normal dedi ara ara cunku kan inceltici igne vuruyordum ve bol bol su iciyordum o yuzden dedi ama bakalim artik hic bir umudum kalmadi kirmizi kani gorunce ve doktorda igne vurdular kasiklari guclendirmek icin. Kalin rahmin var dedi hamile kalma sansin yuksek dedi artik herseyin hayirlisi insallah sen guzel haberler alirsinn canimInşallah her şey yolundadır dualarım seninle
niye umudun kalmadı ki? doktor umutlanma mı dedi?Artik kanamm var az az doktorada gittim kanaman normal dedi ara ara cunku kan inceltici igne vuruyordum ve bol bol su iciyordum o yuzden dedi ama bakalim artik hic bir umudum kalmadi kirmizi kani gorunce ve doktorda igne vurdular kasiklari guclendirmek icin. Kalin rahmin var dedi hamile kalma sansin yuksek dedi artik herseyin hayirlisi insallah sen guzel haberler alirsinn canim
Doktor da umutlu konuştuğuna göre inşallah sımsıkı tutunur bebişler test zamanı için bişey dedi mi ?ben sabredemiyorum artık cumartesi 10.gün belki yaptırırımArtik kanamm var az az doktorada gittim kanaman normal dedi ara ara cunku kan inceltici igne vuruyordum ve bol bol su iciyordum o yuzden dedi ama bakalim artik hic bir umudum kalmadi kirmizi kani gorunce ve doktorda igne vurdular kasiklari guclendirmek icin. Kalin rahmin var dedi hamile kalma sansin yuksek dedi artik herseyin hayirlisi insallah sen guzel haberler alirsinn canim
Normal pazartesi gunu gidip test yaptircam insallah canimmm benimmm simsiki tutunuyorlardirlar. Eger test yaparsan benide haber et insallah guzel haberler alirsin dualarim seninleDoktor da umutlu konuştuğuna göre inşallah sımsıkı tutunur bebişler test zamanı için bişey dedi mi ?ben sabredemiyorum artık cumartesi 10.gün belki yaptırırım
Naptin canim bgn 10. Gundu test yaptin mi merak ettimDoktor da umutlu konuştuğuna göre inşallah sımsıkı tutunur bebişler test zamanı için bişey dedi mi ?ben sabredemiyorum artık cumartesi 10.gün belki yaptırırım
Inanirimm nyse pazartesine az kaldiii idare etcez artikkk en azindan benim kadar kotu bi durumda dglsin kanamam Hala dvm ediyor ve dun aksamda kasiklarima agriii varYok canım ya korkuyorum gidemedim
Naptin canimm kan verdin mi sonuc ne ? Ben bgn kan verdim yarin oglen sonucu alcam herseyin hayirlisi olsun artik ? Ins hamilesindirYok canım ya korkuyorum gidemedim
Aaaaaaa cok sevindim cnmmmm kac cikti degerin ? Insalllah hayirli ugurlu saglikli bisekilde kucagina alirsin . Ins bende guzel haber alirimmmDün yaptırdım pozitif çıktı çok şükür ama bakalım katlanacak mı değer?inşallah sen de pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?