Transferin 6. Günü negatif

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
122
52
13
30
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.🤲

25 nisan da trasfer oldum 5gun embryosu
Allah allah şaşırdım benimkide 5.gün embriyosuydu transfer günude dahil 9.gün test günündü sizin beta hcg nize bakılmış olunması lazımdı dün veya bugün bide her insan her bünye aynı olmuyo kendini çok iyi tanıyan ve dinleyen birisi olarak belirtim olmamasından tutmadığını anlamıştım ben inşallah sizinki belirti olmayıp tutanlardan olur insallah bebişiniz sizinledir sonucu buraya yazarsanız sevinirim mutlu haberler bekliyorum sizden

1000069005.webp
kizlar bugün transferinin 7 . günü testim böyle çıktı sizce varmi

25 nisan da trasfer oldum 5gun embryosu
Allah allah şaşırdım benimkide 5.gün embriyosuydu transfer günude dahil 9.gün test günündü sizin beta hcg nize bakılmış olunması lazımdı dün veya bugün bide her insan her bünye aynı olmuyo kendini çok iyi tanıyan ve dinleyen birisi olarak belirtim olmamasından tutmadığını anlamıştım ben inşallah sizinki belirti olmayıp tutanlardan olur insallah bebişiniz sizinledir sonucu buraya yazarsanız sevinirim mutlu haberler
Eki Görüntüle 3587531 kizlar bugün transferinin 7 . günü testim böyle çıktı sizce varmi
Ay var gibi hadi inşallah🤲

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım 10 nisanda transfer oldum belirti sıfır bugün erken gebelik testi yaptım belki hayatlet çizgi görürüm diye koca bir negatif aldım test günüm 19 nisan aranızda bu durumda olup betası yuzkselen oldumu aceba bu arada bana 5. Gün embriyosu koyuldu 5AA kalitede cevap verenlere şimdiden tesekkur ederim.🤲
Testte cıkmaz kı cok erken kanda bıle yenı yenı bellı oluyodur yani 9. Gunden asagı yapma o da kan testı ıcın

Merhaba sonucunuzu merak ettim bende 7.günde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı

Meraba benim de 6. Günüm sadece 2.gün 3 4 dk süren bi adet sancısı gibi tuttu braktı artık hiç bişey yok moralimi yüksek tutuyordum ama bu gün koptum ağladım çok moralim bozuk bundanda etkilenirmi çok kötü oldum kaç günün boşalması oldu gibi benim gibi bişey hissetmeyip olumlu sonuç alan oldu mu 🥹

Back
X