- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hayırlı olsun darısı basıma benimde bugün 6. Günüm ama ben dun sabah test yaptım negatif cıktıKüt küt atıo kalbim anaaaaaammm![]()
karartma cok erken aslında test icin ben 3 gündür test yapıyorum negatif cıktı, herkesi tutmadı die aradım haber verdim. Sonra arkadasımı aradım oda tüp bebekle hamıle kalmıs tı, sen cok erken test yaptın dedi 8. 9.günde bile tam net cıkmıo dedi. Sabah tekrar yaptım silik cızgı cıktı.. İnşallah senınde tutunur allahım sen büyüksünCanım benim hayırlı olsun darısı basıma benimde bugün 6. Günüm ama ben dun sabah test yaptım negatif cıktıo yüzden kan gününe kadar daha yapmicam . Kan vericek misin hemen
İnşallah bende senin gibi cok erken basladım yapmaya din sabahtan sonra vazgectim daha yapmıyorum nolursa olsun napalım nasipHiç içini
karartma cok erken aslında test icin ben 3 gündür test yapıyorum negatif cıktı, herkesi tutmadı die aradım haber verdim. Sonra arkadasımı aradım oda tüp bebekle hamıle kalmıs tı, sen cok erken test yaptın dedi 8. 9.günde bile tam net cıkmıo dedi. Sabah tekrar yaptım silik cızgı cıktı.. İnşallah senınde tutunur allahım sen büyüksün
Ay ben birde herkese haber verdım tutmadı diye.. Asıl test günüm kandil günü, herkese kandil hediyesi veriyim bariİnşallah bende senin gibi cok erken basladım yapmaya din sabahtan sonra vazgectim daha yapmıyorum nolursa olsun napalım nasip![]()
Nerde tedavi gördünüzAy ben birde herkese haber verdım tutmadı diye.. Asıl test günüm kandil günü, herkese kandil hediyesi veriyim bari
Medamerikan da sizNerde tedavi gördünüz
5. Gün müydü sizinAnkara
Ankara anatolia tüp bebek merkzi
Evet 5.gün embriyosu5. Gün müydü sizin
Valla cabuk idrara düşmüş hayırlı olsunEvet 5.gün embriyosu
Merhaba anatolia dan memnun kaldınız mı hakan bey mi ilgilendi hep? Ücret nedir ?Ankara
Ankara anatolia tüp bebek merkzi
Hakan beyi sectık ama yuzunu gördünmü dersen yok desem yalan olmzMerhaba anatolia dan memnun kaldınız mı hakan bey mi ilgilendi hep? Ücret nedir ?
Hmm, birde embriyo dondurma çok pahalı geldi bana orda. Embriyo başına ücret ve dolar üzerinden olması biraz sıkıntı gibiHakan beyi sectık ama yuzunu gördünmü dersen yok desem yalan olmz
Hmm, birde embriyo dondurma çok pahalı geldi bana orda. Embriyo başına ücret ve dolar üzerinden olması biraz sıkıntı gibi 3.5 TL