• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 6.günü

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Kızlar gebelik varmıdır..

Eklentiler

• IMG_20220314_134507.webp
    IMG_20220314_134507.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 991
Hiç içini
Canım benim hayırlı olsun darısı basıma benimde bugün 6. Günüm ama ben dun sabah test yaptım negatif cıktı 🥺 o yüzden kan gününe kadar daha yapmicam . Kan vericek misin hemen
karartma cok erken aslında test icin ben 3 gündür test yapıyorum negatif cıktı, herkesi tutmadı die aradım haber verdim. Sonra arkadasımı aradım oda tüp bebekle hamıle kalmıs tı, sen cok erken test yaptın dedi 8. 9.günde bile tam net cıkmıo dedi. Sabah tekrar yaptım silik cızgı cıktı.. İnşallah senınde tutunur allahım sen büyüksün

Hiç içini

karartma cok erken aslında test icin ben 3 gündür test yapıyorum negatif cıktı, herkesi tutmadı die aradım haber verdim. Sonra arkadasımı aradım oda tüp bebekle hamıle kalmıs tı, sen cok erken test yaptın dedi 8. 9.günde bile tam net cıkmıo dedi. Sabah tekrar yaptım silik cızgı cıktı.. İnşallah senınde tutunur allahım sen büyüksün
İnşallah bende senin gibi cok erken basladım yapmaya din sabahtan sonra vazgectim daha yapmıyorum nolursa olsun napalım nasip 😂

Tek tup dondurma 3500 diğer tupbasina 1500 dediler yani bir tüpe de ya 1 tane ya da 2 tane embriyo geliyor.
Dolarla olan centrumdu karıştırmış in:)

Back
X