Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test doğru sonuç veriyor ama diğerlerinden pahalı eğer kan verebilirsen kan vermeni yoksa bu testi yapmanı tavsiye ederim kaset testler negatif ciksada güvenilir değil gönlünü ferah tutmaya çalış luftenbelirti olmayıp hamile kalan var mı tüp bebek? ne zaman test yapsam
hiç belirtim yok yaBu test doğru sonuç veriyor ama diğerlerinden pahalı eğer kan verebilirsen kan vermeni yoksa bu testi yapmanı tavsiye ederim kaset testler negatif ciksada güvenilir değil gönlünü ferah tutmaya çalış luften![]()
Ben ilk bebeğimde ne ağrı ne sızı hiç bişey olmadı. 9. Gün test yaptım pozitif çıktıbelirti olmayıp hamile kalan var mı tüp bebek? ne zaman test yapsam
Bende bu testi kullanmıştım. Erken gebelik testi almıştım 9.gün yapmıştımBu test doğru sonuç veriyor ama diğerlerinden pahalı eğer kan verebilirsen kan vermeni yoksa bu testi yapmanı tavsiye ederim kaset testler negatif ciksada güvenilir değil gönlünü ferah tutmaya çalış luften![]()
bellirtiye gerek de yok normal yolla olsa suan bilmeyecektin bile içinde büyüyecekti sakin kal inşallah ordadır seninledirhiç belirtim yok ya![]()
tabi evet ... test yapsam çıkar mı acaba bilmiyorum yabellirtiye gerek de yok normal yolla olsa suan bilmeyecektin bile içinde büyüyecekti sakin kal inşallah ordadır seninledir
benimde yarın 8. günüm olcak yapsam mı acaba test bilemedim yaBende bu testi kullanmıştım. Erken gebelik testi almıştım 9.gün yapmıştım
Çıkabilir ama henüz çıkmama ihtimali de var moralini bozmayacaksan yap bize güzel haberlerini vertabi evet ... test yapsam çıkar mı acaba bilmiyorum ya
ah amiiiiiiiiin inşallahyaparsam haber veririm tabi ki :)Çıkabilir ama henüz çıkmama ihtimali de var moralini bozmayacaksan yap bize güzel haberlerini ver![]()
NegatifÇıkabilir ama henüz çıkmama ihtimali de var moralini bozmayacaksan yap bize güzel haberlerini ver![]()
ah inşallah ama umudum kalmadı o tek çizgiyi görünceÜzülme demek bana çok anlamsız geliyor ama kan vermeden emin olamazsın inşallah bir mucize olur ve test yanılır canım![]()