Transferin 7 günü beta 23 ama adet oldum nasıl oluyor

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Kızlar 3.tüp bebek denemem di.. Tam adet günümde adet oldum. Hastaneyi aradım adet oldum diye. Bugun transferin 7. Günü. Kan verin beta batırın dediler gittim baktırdım. Betam 23. 81 cıktı ama dün aksam adet oldum. Aşırı kanamam var ciger gibi paralar düşüyor sanırım kımyasal dı sizce nedir basına gelen varmı. Carsamba tekrar kna ver dediler

Kızlar 3.tüp bebek denemem di.. Tam adet günümde adet oldum. Hastaneyi aradım adet oldum diye. Bugun transferin 7. Günü. Kan verin beta batırın dediler gittim baktırdım. Betam 23. 81 cıktı ama dün aksam adet oldum. Aşırı kanamam var ciger gibi paralar düşüyor sanırım kımyasal dı sizce nedir basına gelen varmı. Carsamba tekrar kna ver dediler
O kadar çok olmasa da gebelikte de kanamalar olabiliyor. O yüzden siz 2 gün sonra tekrar kan verin

İkinci demememde kımyasal dı. Ama onda hic ama hic bir belirti yoktu. Bunda hafıf kasık agrısı bel agrısı göğüslerde dolgunluk vs. Olmaya baslamıstı. Ve suan kanamam olurken sankı icerde tutunmusta düşüyomuş gibi kasık agrısı iğne batması vs. Hepsi var sanırım tuttu ama düşüyor

Back
X