Canım yerleşiyor olabilir değerin yükselir inşallah ama bir şey söylemek için çok erken çünkü 3.gün embriyosu daha geç yerleşip kana karışıyor. Brn de bi önceki denememde 9.gün kan vermiştim 26 çıkmıştı. Ki 5.gün embriyosuydu.Gerçi benimkisi kimyasal oldu ama varsa da ancak kana geçer yani. Çok erken yaptırmışssınArkadaşlar 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 adet embriyo transferi yapıldı.bugün 7. günüm dayanamadım kan verdim 12.16 çıktı sonuç sizce nasıl böyle olan var mı aranızda.buarada dondurulmuş transferdi
Canım yerleşiyor olabilir değerin yükselir inşallah ama bir şey söylemek için çok erken çünkü 3.gün embriyosu daha geç yerleşip kana karışıyor. Brn de bi önceki denememde 9.gün kan vermiştim
yaptırmışssıninşallah artar
O normal.ilaçlrdan kaynaklı.İnşallah canım.adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var ama sürekli değil arada
Asıl test günüm perşembe.bakalım inşallah katlanır tutunurO normal.ilaçlrdan kaynaklı.
Hiç o kadar erken vermedim ama 5 in üstünde çıkması umut verici kat kat artsın inş benimde 3. Gün embriyosu idi 10. Gün 75 çıktıBenim gibi erken kan verip sonra devam eden var mı arkadaşlar çok sabırsızlanıyorum
İnşallahHiç o kadar erken vermedim ama 5 in üstünde çıkması umut verici kat kat artsın inş benimde 3. Gün embriyosu idi 10. Gün 75 çıktı
Canım önce sakın ol bebeğini düşün sakinleş benimde bi tanıdığım vardı çok düşükle başladı kaç olduğunu hatırlamıyorum bebeği bir yaşını doldurdu bide katlayarak bile çıkamadı sonra beta hcg düzeldi herhalde 7-8 kere test yaptırmıştır belkide. hamileliğide zor geçti ama RABBIM mükafatını verdi RABBIM neyi emrettiyse o olur sen güzel düşün bol bol dua et günde 313 ayet-el kürsü oku yasin-i şerif oku günde 1 tane INŞAALLAH RABBIM sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ümmet-i muhammedle beraberArkadaşlar lütfen perşembeye kadar bana umut verin Allah ın izniyle meleğim gitmesin.güzel örnekler verin ne olur
Merhaba naptınız? Sonucunuz pozitif mi?Arkadaşlar lütfen perşembeye kadar bana umut verin Allah ın izniyle meleğim gitmesin.güzel örnekler verin ne olur
Eveeeeeeetttttt bebeğim benimleymiş 107 çıktı değerimMerhaba naptınız? Sonucunuz pozitif mi?
Canım nasıl sevindim bilemezsin.hayırlısıyla kucağına al bebişiniEveeeeeeetttttt bebeğim benimleymiş 107 çıktı değerim
Ederim tabiki canım Rabbim sana da yaşatsın bu duyguları.benimkinin de devamını getirsin inşallahCanım nasıl sevindim bilemezsin.hayırlısıyla kucağına al bebişiniBenim de transferimin 2.günü lütfen bana da dua eder misin
Amin inşallahEderim tabiki canım Rabbim sana da yaşatsın bu duyguları.benimkinin de devamını getirsin inşallah
Canim hayirli ,uğurlu olsun inşallah...)))Ne güzel transfer olmuşsun.Aslında en meşakkatli dönemi atlattin,sende sağlıkla pozitifi görürsün inşa))) Darisi bana ve tup isteyenlere inşallahCanım nasıl sevindim bilemezsin.hayırlısıyla kucağına al bebişiniBenim de transferimin 2.günü lütfen bana da dua eder misin
İnşallah canım.çok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer oldu gibi de geliyor kısmet artık.inşallah hepimiz pozitifi görürüz en kısa zamandaCanim hayirli ,uğurlu olsun inşallah...)))Ne güzel transfer olmuşsun.Aslında en meşakkatli dönemi atlattin,sende sağlıkla pozitifi görürsün inşa))) Darisi bana ve tup isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?