Transferin 7. Günü kan tahlili

beydaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
26
8
36
Ankara
Arkadaşlar 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 adet embriyo transferi yapıldı.bugün 7. günüm dayanamadım kan verdim 12.16 çıktı sonuç sizce nasıl böyle olan var mı aranızda.buarada dondurulmuş transferdi

Arkadaşlar 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 adet embriyo transferi yapıldı.bugün 7. günüm dayanamadım kan verdim 12.16 çıktı sonuç sizce nasıl böyle olan var mı aranızda.buarada dondurulmuş transferdi
Canım yerleşiyor olabilir değerin yükselir inşallah ama bir şey söylemek için çok erken çünkü 3.gün embriyosu daha geç yerleşip kana karışıyor. Brn de bi önceki denememde 9.gün kan vermiştim 26 çıkmıştı. Ki 5.gün embriyosuydu.Gerçi benimkisi kimyasal oldu ama varsa da ancak kana geçer yani. Çok erken yaptırmışssıninşallah artar

İnşallah canım.adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var ama sürekli değil arada

Benim gibi erken kan verip sonra devam eden var mı arkadaşlar çok sabırsızlanıyorum

Arkadaşlar lütfen perşembeye kadar bana umut verin Allah ın izniyle meleğim gitmesin.güzel örnekler verin ne olur

Arkadaşlar lütfen perşembeye kadar bana umut verin Allah ın izniyle meleğim gitmesin.güzel örnekler verin ne olur
Canım önce sakın ol bebeğini düşün sakinleş benimde bi tanıdığım vardı çok düşükle başladı kaç olduğunu hatırlamıyorum bebeği bir yaşını doldurdu bide katlayarak bile çıkamadı sonra beta hcg düzeldi herhalde 7-8 kere test yaptırmıştır belkide. hamileliğide zor geçti ama RABBIM mükafatını verdi RABBIM neyi emrettiyse o olur sen güzel düşün bol bol dua et günde 313 ayet-el kürsü oku yasin-i şerif oku günde 1 tane INŞAALLAH RABBIM sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber

Arkadaşlar çok mutluyum inanamıyorum.inşallah meleğim iyice tutunur gitmez 10.gün 107 çıktı bhcg ama progesteron düşük dedi doktor 11 çıktı o da.hergün iğne oluyorum onun için.yarın tekrar kan vericem

Canım nasıl sevindim bilemezsin.hayırlısıyla kucağına al bebişini Benim de transferimin 2.günü lütfen bana da dua eder misin
Canim hayirli ,uğurlu olsun inşallah...)))Ne güzel transfer olmuşsun.Aslında en meşakkatli dönemi atlattin,sende sağlıkla pozitifi görürsün inşa))) Darisi bana ve tup isteyenlere inşallah

Canim hayirli ,uğurlu olsun inşallah...)))Ne güzel transfer olmuşsun.Aslında en meşakkatli dönemi atlattin,sende sağlıkla pozitifi görürsün inşa))) Darisi bana ve tup isteyenlere inşallah
İnşallah canım.çok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer oldu gibi de geliyor kısmet artık.inşallah hepimiz pozitifi görürüz en kısa zamandane zaman senin transferin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…