- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim transfer lafını duymak bile beni bi tuhaf etti.Canım benim şuan bi tedavi planim yok, hoş olsada embiriyo olusmuyor. Kaan beyin randevusunu bekliyoruz.eşim bi bakılsın...))iki defa denedikdetransfer olmadı malesef..Canım kesinlikle hamilesiiinnn....buraya hamileyimdiye yazacaksin ınş...İnşallah canım.çok umutlanmak istemiyorum ama sanki bu sefer oldu gibi de geliyor kısmet artık.inşallah hepimiz pozitifi görürüz en kısa zamandane zaman senin transferin canım?
canim transfer lafını duymak bile beni bi tuhaf etti.Canım benim şuan bi tedavi planim yok, hoş olsada embiriyo olusmuyor. Kaan beyin randevusunu bekliyoruz.eşim bi bakılsın...))iki defa denedikdetransfer olmadı malesef..Canım kesinlikle hamilesiiinnn....buraya hamileyimdiye yazacaksin ınş...
Keseyi görüp pıt pıt atan o kalbini de duysam.inanamıyorum hamile olduğuma.gelir değil mi o günler de Allah ın izniyleMasalalh tatlim artik bebisin seninle gerisi ilacla duzeltilir
O günler çok yakınKeseyi görüp pıt pıt atan o kalbini de duysam.inanamıyorum hamile olduğuma.gelir değil mi o günler de Allah ın izniyle
Keseyi görüp pıt pıt atan o kalbini de duysam.inanamıyorum hamile olduğuma.gelir değil mi o günler de Allah ın izniyle
Cok guzel maasalah. Kacinci gun embriyosuydu?Arkadaşlar 3.kanımı da verdim bugün 781 çıktı.7.gün 12
10.gün 107
12.gün 248
14. gün 781
Şükürler olsun.cuma keseyi görmek için gideceğim.
3.gün dondurulmuş embriyoCok guzel maasalah. Kacinci gun embriyosuydu?
Canım seni gönülden tebrik ederim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. benimde bugün transferimin 7. Günü, ara ara kasıklarıma kramp giriyo ve adet sancısına benziyo korkuyorumArkadaşlar çok mutluyum inanamıyorum.inşallah meleğim iyice tutunur gitmez 10.gün 107 çıktı bhcg ama progesteron düşük dedi doktor 11 çıktı o da.hergün iğne oluyorum onun için.yarın tekrar kan vericem
Transfer in 7. Günü beta hcg ye baktımCanım ne zaman yaptın
Bende pazartesi günü yapacamTransfer in 7. Günü beta hcg ye baktım