• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

Kanama neden olurmuş söyledimi sebebini yarın doktoruma sorucam bende
Rahim kasildigi için oluyormuş. Bir de çok fazla kan sulandırıcı kullanıldığı için tabi. O yüzden kanama olunca azaltıyor ya da kesiyorlar kan sulandiricilari

Rahim kasildigi için oluyormuş. Bir de çok fazla kan sulandırıcı kullanıldığı için tabi. O yüzden kanama olunca azaltıyor ya da kesiyorlar kan sulandiricilari
3 gün önce kestim aslında kan sulandırıcıyı ama devam etti lekelenmem

Hesaplamalara göre 4+6 ile uyumlu imiş. Belkide geç döllenme olabilir. Cuma yine gideceğim inşallah büyümüştür. Sizinki kaçtı canım
Ben yarın görünücem ilk defa doktora ama gebelik uygulamalarına göre ben 6.haftamdayım çünkü transferin üstünden 25 gün geçti ama doktor yarın kese görür mü kaç haftalık der bilmiyorum normalde daha kontrole 1 hafta sonra çağırmıştı lekelenmelerim olunca kontrol için gideceğim yarın

Senin 2096 dan azken gördüysen benim yarın kesin görmem lazım keseyi o zaman çünkü 10 gün önce 806 ydı benim betam
Canım rahat ol bugün keseni göreceksin zaten büyük ihtimalle dediğimiz gibi ultrason cihazı ile alakalı bir problem. Ben keseyi gördüğüm de 1600 lerde falandı betam

Ben yarın görünücem ilk defa doktora ama gebelik uygulamalarına göre ben 6.haftamdayım çünkü transferin üstünden 25 gün geçti ama doktor yarın kese görür mü kaç haftalık der bilmiyorum normalde daha kontrole 1 hafta sonra çağırmıştı lekelenmelerim olunca kontrol için gideceğim yarın
Günaydın doktora göründünüz mü

Günaydın doktora göründünüz mü
Merhaba canım evet ben doktora göründüm kesem gözüktü hatta kalp atışını bile duydum 5+6 dedi 6 haftalık olmuşuz dedi . Kanama olabilir bir sorun yok dedi gününe göre bir iki gün ilerdeymiş hatta , ama doktor artık başka doktorla devam etmemi söyledi sadece gebeliğe kadar onlarla devam edebiliyormuşuz sizde de öyle mi

Merhaba canım evet ben doktora göründüm kesem gözüktü hatta kalp atışını bile duydum 5+6 dedi 6 haftalık olmuşuz dedi . Kanama olabilir bir sorun yok dedi gününe göre bir iki gün ilerdeymiş hatta , ama doktor artık başka doktorla devam etmemi söyledi sadece gebeliğe kadar onlarla devam edebiliyormuşuz sizde de öyle mi
Şimdi İzmir’de tekrardan doktor arayışına girdim kime gideceğimi bilmiyorum

Gözün aydın canım bende bugün gördüm çok şükür aynı benimde 5+6 🙏🏻

Benimde 4.17 mm çıktı 5+1 e göre normal dedi doktorum zaten kese muayenesi için gitmemiştim ben sadece gitmişken baktık
Bende pazartesi gittim 4+6 dedi kese haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.Yolk keseside görünüyor dedi. 6mm boyutuda haftaya tekrar gidicem. Benimki çift transferdi tek kese göründü acaba haftaya bir kese daha görünme ihtimali olur mu

Bende pazartesi gittim 4+6 dedi kese haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.Yolk keseside görünüyor dedi. 6mm boyutuda haftaya tekrar gidicem. Benimki çift transferdi tek kese göründü acaba haftaya bir kese daha görünme ihtimali olur mu
Aynı şeyi bende düşünüyorum benimde çift transferdi çünkü 🫠 ama doktorum kesenin 9mm olduğunu bundan sonra çok çok küçük ihtimal olduğunu söyledi

Aynı şeyi bende düşünüyorum benimde çift transferdi çünkü 🫠 ama doktorum kesenin 9mm olduğunu bundan sonra çok çok küçük ihtimal olduğunu söyledi
Sen tekrar mı gittin canım. Benimde doktor baya aradı ikinciyi yok dedi zaten bende hiç sanmıyorum ama yine bi umut bekliyor insan 😂

Back
X