- 11 Ekim 2022
- 318
- 200
- 33
- 35
- Konu Sahibi Ugurlukiss
-
Ne güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesefMerhaba arkadaşlar, 3. tup bebek denemem ve dün 7. Günde erken gebelik testi ve kaset testte pozitifi gördüm, bhcg 98 cikti. Bugin 8. Günde testi tekrarladım daha koyu çıkması gerekmez miydi yine silik cikti sanki ,ikisini de aksam yaptım testlerin ama bugün yaptığım daha seyrek bi idrardi ondan mı acaba ? Kimyasala filan döner mi diye korkum??üstteki test bugün yaptığım, alttaki ikili dün çıkanlar
2. Denememde hiç test yapmadan doktorun yanına gitmiştim ve negatif deyince çok yıkılmıştım,o yüzden bi kez hazırlıklı olayım diye testi bi yaptım ki pozitif hala inanamıyorumNasıl rahat hissedecekseniz, stres olmayayım için rahatlasın derseniz yarın da bakabilirsiniz, ya da 1 gün kalmışken dayanabilecekseniz gününüzü bekleyin. Doktorlar artık sabırsız davranıp erkenden test yapmamıza alıştılar bence, söyleseniz de şaşırmayacaktır.
İnşallah size de nasip olsun ve sağlıkla devam etsinNe güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesef
Amin inşallahİnşallah size de nasip olsun ve sağlıkla devam etsin
Keşke birazcık tuvaletinizi yapıp girseydiniz, ben de ilk transferde öyle yaptım, doktor patlayacakmissin deyip sonda takmıştı bana bosaltmisti, 2. Ci de biraz üstünden yapıp girdim, 3. Cu de nerdeyse daha sikismamistim bileKizlar bugün transferim gerceklesti transfer esnasında hiç sıkıntım yoktu sonra tuvalette sıkışık olduğum için yapmamak için baya kendimi sıktım şimdide vicdan yaptım acaba embriyolar zarar vermismiyimdir diye
PGT li embriyolara inancım çok yüksek benim, genetikten gelince en büyük zorluğu aşmış gerisi daha kolay, sağlıkla gelir gibi hissediyorum. Sizde de umarım öyle olur, içinizi karartmayın 10. Gün hala negatif alıp 11. Gün kanda pozitif alanlar oldu burda, 7. Gün hala erken bir çok kişi için. Herkesin hikayesi ve durumu da farklı, geç tutunma olabiliyor, ya da idrarda herkeste hemen gözükmüyor. 5. Günden pozitifleri görünce ister istemez onlarla kıyaslıyoruz ama bence 10. Güne kadar beklemek gerek, erken halaAmin inşallah
Ben de görünce çok şaşırdım beklemiyodum açıkçası, herkesin aynı olmaz belki sizinki daha yeni tutunuyor,belki daha kana yeni geçecek,bekleyin inşallah olumlu sonuç alirsinizNe güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesef
Ne zaman test yaptın? Sabah mı ilk idrar mıNe güzel pozitif görmüşsünüz içinizi ferah tutun bence en güzel şekilde sonuç alırsınız umarım. Benim de 6. Gün pgt li, 7.günüm bugün prediktor test yaptım silik dahi çıkmadı çizgi maalesef
Yok gün içinde yaptım keşke ilkle yapsaydım değil miNe zaman test yaptın? Sabah mı ilk idrar mı
Amin amin inşallah öyle olur güzel olsun netice inşallahBen de görünce çok şaşırdım beklemiyodum açıkçası, herkesin aynı olmaz belki sizinki daha yeni tutunuyor,belki daha kana yeni geçecek,bekleyin inşallah olumlu sonuç alirsiniz
tabii ki ..Sabah ilk idrarla yapılan ile gün içinde veya akşam yapılan arasında fark oluyor.Ben bunu denedim.Sabah silik çıkarken aynı gün tekrar yaptım yok oldu göremedim.Ertesi gün ilk idrarla tekrar yaptım.Maddi imkanın varsa predictor early marka test al.Yok gün içinde yaptım keşke ilkle yapsaydım değil mi
Ayrıca yüreğini ferah tut.En iyisi kanda belli olur.Ben ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.Allah tan sağlıklı olmasını ,sağlıklı olacaksa olmasını dile…inşallah olur sağlıkla bebeğin.Mücadeleye devam✌Yok gün içinde yaptım keşke ilkle yapsaydım değil mi
Kıyamam üzüldüm bunu yaşamış olmana, bundan sonrası güzel olsun inşallah. Dediğin gibi tabii sağlıkla alabilelim kucağımıza inşallahAyrıca yüreğini ferah tut.En iyisi kanda belli olur.Ben ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.Allah tan sağlıklı olmasını ,sağlıklı olacaksa olmasını dile…inşallah olur sağlıkla bebeğin.Mücadeleye devam✌
Zarar olmaz. Yarım saat yatıp tuvalete çıkıp tekrardan yatabilirsiniz.Kizlar bugün transferim gerceklesti transfer esnasında hiç sıkıntım yoktu sonra tuvalette sıkışık olduğum için yapmamak için baya kendimi sıktım şimdide vicdan yaptım acaba embriyolar zarar vermismiyimdir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?