• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Ve 9. Günü beta değeri

Ben bebeğimi kaybettim geride kalan bütün arkadaşlar inşallah sağlıcakla bebeklerine kavuşursunuz 🙏
Merhaba geçmiş olsun şuan bu msjı yazarken gözlerim ağlamaktan şiş doktordan geldim gelişimi durmuş sağlıksız dedi doktor yerleşim yeri yanlışmış...birkaç gün içinde düşmezse operasyona gireceğim.İsyan etmek istemiyorum ama keşke bukadar sevinmeseydim hiç pozitif görüp kese görüp hayaller kurmasaydım.Herkese duaediyorum inşllh herkes hayirli sonuçlar alır bizlerede rabbim kendiliğinden nasip etsin inşllh🤲

Merhaba geçmiş olsun şuan bu msjı yazarken gözlerim ağlamaktan şiş doktordan geldim gelişimi durmuş sağlıksız dedi doktor yerleşim yeri yanlışmış...birkaç gün içinde düşmezse operasyona gireceğim.İsyan etmek istemiyorum ama keşke bukadar sevinmeseydim hiç pozitif görüp kese görüp hayaller kurmasaydım.Herkese duaediyorum inşllh herkes hayirli sonuçlar alır bizlerede rabbim kendiliğinden nasip etsin inşllh🤲
İnşallah operasyona girmeniz gerekmez sizi şuan çok iyi anlıyorum cuma akşamı o yaşadığım kanama gelen parçalar rabbim bize kolaylıkla nasip etsin inşallah 🙏sizede çok geçmiş olsun

Ikinize de çok geçmiş olsun, çok üzüldüm şuan mesajlarınızı okuduğumda..
ne dicemi bilemiyorum, üçümüzünde değerleri hep aynıydı..belkide böyle düşük değerlerde hep sorun oluyor.
Benim cuma günü ultrason randevum bakalım ne olucak ne ile karşılaşacağım.
Sizin mesajlarınızı oluyunca umudumu kaybettim

ne dicemi bilemiyorum, üçümüzünde değerleri hep aynıydı..belkide böyle düşük değerlerde hep sorun oluyor.
Düşük değerlere sorun olsaydı doktorlar elbet söylerdi birşey böyle düşünmeyin dualarım sizinle 🙏🫶🏻biz yaşadık diye sizde yaşayacaksınız diye bırsey yok

Bizle kıyaslamayın stres yapmayın lütfen bunun düşük değeerle vs ilgisi yok yüksek değerle başlayıp sonradan duranda var gidişat farklı herkesin biyolojisi kaderi kısmeti farklı.İnşllh siz allahın izniyle mutlu olacaksınız.benim şuan tek isteğim ameliyat olmadan kendiliğinden düşmesi🤲

Back
X