- 16 Eylül 2022
- 200
- 131
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı çıkmış hayırlı olsun şimdidenDaha da belli de foto da net çıkartmadım elim titriyo çünkü.6.gün embr. Canim
Tebrik ederim
Rabbim bağışlasın inşallah bi belirtiniz oldumu acabaMerhaba bugün değerim 168 çıktı iki gün sonra tekrar bakılacak![]()
Hayır yoktu ama bugün kahve lekelenme yaşadım devlet hastanesi düşük tehlikesi olabilir dedi beta verdim 1700 çıktı yarın kontrol günüm korkuyla yarını bekliyorumRabbim bağışlasın inşallah bi belirtiniz oldumu acaba
Ay Allah korusun dikkat edin kaçıncı gün test yaptınız benceHayır yoktu ama bugün kahve lekelenme yaşadım devlet hastanesi düşük tehlikesi olabilir dedi beta verdim 1700 çıktı yarın kontrol günüm korkuyla yarını bekliyorum
7.günde 17 ile öğrenmiştim 9. Gün 36 olmuştuAy Allah korusun dikkat edin kaçıncı gün test yaptınız bence
Ben korkuyorum yaptırmaya bugün sekizinci gün benim perşembe test günüm7.günde 17 ile öğrenmiştim 9. Gün 36 olmuştu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen korkuyorum yaptırmaya bugün sekizinci gün benim perşembe test günüm
Var gibi görünüyor en güvenilir tabii kanİnşllh hamişimdir![]()
Kızlar yerleşme kanaması yaşadınız mı478 çıktı pazartesi birdaha gel dedi![]()
Amin sizindeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildiKızlar yerleşme kanaması yaşadınız mı
Umarım düşük değildir dualarım sizinleBu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildi
İnşallah Allah razı olsunUmarım düşük değildir dualarım sizinle
Hayırlı olsunMerhaba 6 kasımda 6.gün 3bc kalite tek embriyo transferim oldu transfer hariç 7.gün beta 17 9.gün 37 çıktı bu artış normal mı acaba ?
Hayır kaç haftalık ki cocuk üstten görücek allah aşkına minicik daha bu doktorlarda panik yaptırıyorlar bence hiçbir şeyin yok canım sakın panik yapmaBu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildi
Kan sulandırıcı kullanıyor musun ? Ya da omega3 ??Bu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildi