• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Ve 9. Günü beta değeri

1000150722-webp.3677231
Tebrik ederim 🫶🏻

Kızlar yerleşme kanaması yaşadınız mı
Bu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildi

Bu akşam kahve lekelenme yaşadım devlette acilde doğumhanede doktor baktığında vajinal değil normal ultrason ile kese görmedi biz bunu düşük tehlikesi olarak adlandırıyoruz dedi sabah kontrolüm var bilmiyorum korkuyorum şuan kesildi
Umarım düşük değildir dualarım sizinle

Hayır kaç haftalık ki cocuk üstten görücek allah aşkına minicik daha bu doktorlarda panik yaptırıyorlar bence hiçbir şeyin yok canım sakın panik yapma

Kan sulandırıcı kullanıyor musun ? Ya da omega3 ??

Back
X