Önemli olam yüzde 60 artması dedı doktor bana bende öğle gitdi , her kedre yüzde yüz olamazkıAyyy çok sevindim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşllh.Bu saatte Biraz rahatlattınız beni allah da sizin yardımcınız olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olam yüzde 60 artması dedı doktor bana bende öğle gitdi , her kedre yüzde yüz olamazkıAyyy çok sevindim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşllh.Bu saatte Biraz rahatlattınız beni allah da sizin yardımcınız olsun![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bu süreci kimseyle paylaşmadım hamileyim diye de tam mutlu olamıyorum korkuyorum söyleyemiyorum patlıcak gibi oluyorum bu sitede dertleşmek aynı yolda yürüyenler olarak iyi geliyorAynen aynı yerde bile iki kez kan istense sonuç farklı oluyor biranda daha çok artacak bence sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Haklısınız,şu keseyi ve kalp atışını görünce anca rahatlayacağım heehaldeÖnemli olam yüzde 60 artması dedı doktor bana bende öğle gitdi , her kedre yüzde yüz olamazkı
Bende 6 cı haftadın ıkısıde gorudn , 7 nisab teansfer oldum 4 mays kalp atışı duydumHaklısınız,şu keseyi ve kalp atışını görünce anca rahatlayacağım heehalde![]()
Çok sevindim sizin adınıza inşallah cuma günü de güzel haberlerle buraya yazarsınızMerhaba arkadaşlar
Sizinle bugünki hcg değerimi paylaşmak istiyorum
Tf+9 38
Tf+11 101
Tf+18 1568
Laboratuvar da çalışan sonuç çok iyi yükseliyor dedi
Artık kan sonuçlarıma baktırmıyorum
Haftaya cuma ilk ultrason randevumuz var
İnşallah ozamana kadar da böyle devam yükselir![]()
Insllah aminnÇok sevindim sizin adınıza inşallah cuma günü de güzel haberlerle buraya yazarsınız![]()
Bugün vardı kalp atımı oluşmuş dediler ama dinletmediler detaylı kan verdim haftaya sonuçlarına çağırdıInsllah aminn
Sizin nezaman randevunuz? Bebegi görebildiniz mi?
Ay ne güzel cok sevindimBugün vardı kalp atımı oluşmuş dediler ama dinletmediler detaylı kan verdim haftaya sonuçlarına çağırdı![]()
Amin inşallahAy ne güzel cok sevindim
maşallahrabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Herşey güzel olacak içinizi rahat tutmaya çalışın sizin için dua edeceğim süreciniz nasıl devam ediyorÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Bu süreci kimseyle paylaşmadım hamileyim diye de tam mutlu olamıyorum korkuyorum söyleyemiyorum patlıcak gibi oluyorum bu sitede dertleşmek aynı yolda yürüyenler olarak iyi geliyor![]()