- 1 Kasım 2022
- 66
- 11
- 18
- 39
- Konu Sahibi tup bebek annesiiiii
Kızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 5. gün embriyo bugun transfer sonrasi 5. gündü beklicektm dayanamadim kan testi yaptim 1 den kucuk cikti. butun umutlarim suya dustuKızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....
İlk transferiniz miydibenimde 5. gün embriyo bugun transfer sonrasi 5. gündü beklicektm dayanamadim kan testi yaptim 1 den kucuk cikti. butun umutlarim suya dustu
Allahını var bildiği vakti zamanı....İlk transferiniz miydi
Çok çok erken kan vermişsinizKızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....
evet ilk transferdi dondurulmus 4aa kalite 5. gün embriyo artar mi bu gunden sonra emin degilimİlk transferiniz miydi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için odamda sessiz sessiz ağlıyorum...Doktoruma msj attım ilanlarına devam dedi 2 gün sonra tekrar kan kontru dediğiniz gibi keşke merak edip bakmayalım....Çok çok erken kan vermişsiniz
Yükselme ihtimali tabi ki var ama yükselmemesi de mümkün
Stres yapmamaya çalışın kaset test alıp gün gün koyulasma takip edebilirsiniz kan vermek yerine
12.gun tekrar kan verirsiniz inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Peki doktorunuz ne söyledi sonucunuza benim doktorum ilaclarima devam etmemi 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi....evet ilk transferdi dondurulmus 4aa kalite 5. gün embriyo artar mi bu gunden sonra emin degilim
İlaçları sakın bırakmayınÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için odamda sessiz sessiz ağlıyorum...Doktoruma msj attım ilanlarına devam dedi 2 gün sonra tekrar kan kontru dediğiniz gibi keşke merak edip bakmayalım....
Ben doktoruma soylemedim soylesem muhtemelen cok erken yapmissin dicek ilaclara devam ediyorum birkac gun sonra sabah ilk idrar testi yaparim dedim. ben en azindan 10 20 civari cikar diye dusunmustum erken oldugundan ama cikmadi malesefPeki doktorunuz ne söyledi sonucunuza benim doktorum ilaclarima devam etmemi 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi....
3.gün embriyosu için 8.gün, 5.gün embriyosu için de 5. gün çok erken kızlar.. bırakın bebişleriniz rahat rahat tutunsun hormon salgılasın.. T tup bebek annesiiiiiCoooookkkkk teşekkür ederim yalnız yorumlardan esinlenerek bende kan hahlili yaptım.7.gunde 20 olan 40 olan değerler yazıyor..İlaçları sakın bırakmayın
Size söylenen test gününde hala negatifse o zaman doktorunuz söyler ne yapacağınızı
5.gun embriyosu kanda en erken 9.gun çıkıyor
Sizinki 3.günmüs blast olabilmesi için rahimde 2 güne ihtiyacı var zaten
5.gun embriyosu transferi olup Transferin 5.gunu kan vermiş biriyle aynı şu an durumunuz
Ne kadar erken olduğunu anlamanız açısından böyle bir kıyaslama yaptım
ins dediginiz gibidir3.gün embriyosu için 8.gün, 5.gün embriyosu için de 5. gün çok erken kızlar.. bırakın bebişleriniz rahat rahat tutunsun hormon salgılasın.. T tup bebek annesiiiiiDilberay_
Ben de aynı hatayı yaptım 5.gün negatif çıkmıştıins dediginiz gibidir![]()
kan testi mi yapmistin peki kac cikmisti deger?Ben de aynı hatayı yaptım 5.gün negatif çıkmıştı
12.gün çift kese gördük
Erken gebelik testi yapmıştım negatiftikan testi mi yapmistin peki kac cikmisti deger?
Merhaba artabilir değerin benim 11.gun 24 çıkmıştı 8.gunde tahminen öyle cikardiKızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....
Ayyyyy içime su serpttiniz Allahim ne zormuş Allahim hayırlısını versin....Sizin kaçıncı gün embriyosuydu....Merhaba artabilir değerin benim 11.gun 24 çıkmıştı 8.gunde tahminen öyle cikardi
Kızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....