• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8 gun beta hcg sonucum...

Kızlar yardım transferden sonra beta hcg 2.39 çıktı 3.gun emriyosu A kalite benim gibi olan varmi aranızda....
Çok çok erken kan vermişsiniz
Yükselme ihtimali tabi ki var ama yükselmemesi de mümkün
Stres yapmamaya çalışın kaset test alıp gün gün koyulasma takip edebilirsiniz kan vermek yerine
12.gun tekrar kan verirsiniz inşallah bebeğiniz sizinledir🤲

Çok çok erken kan vermişsiniz
Yükselme ihtimali tabi ki var ama yükselmemesi de mümkün
Stres yapmamaya çalışın kaset test alıp gün gün koyulasma takip edebilirsiniz kan vermek yerine
12.gun tekrar kan verirsiniz inşallah bebeğiniz sizinledir🤲
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için odamda sessiz sessiz ağlıyorum...Doktoruma msj attım ilanlarına devam dedi 2 gün sonra tekrar kan kontru dediğiniz gibi keşke merak edip bakmayalım....

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için odamda sessiz sessiz ağlıyorum...Doktoruma msj attım ilanlarına devam dedi 2 gün sonra tekrar kan kontru dediğiniz gibi keşke merak edip bakmayalım....
İlaçları sakın bırakmayın
Size söylenen test gününde hala negatifse o zaman doktorunuz söyler ne yapacağınızı
5.gun embriyosu kanda en erken 9.gun çıkıyor
Sizinki 3.günmüs blast olabilmesi için rahimde 2 güne ihtiyacı var zaten
5.gun embriyosu transferi olup Transferin 5.gunu kan vermiş biriyle aynı şu an durumunuz
Ne kadar erken olduğunu anlamanız açısından böyle bir kıyaslama yaptım

Peki doktorunuz ne söyledi sonucunuza benim doktorum ilaclarima devam etmemi 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi....
Ben doktoruma soylemedim soylesem muhtemelen cok erken yapmissin dicek ilaclara devam ediyorum birkac gun sonra sabah ilk idrar testi yaparim dedim. ben en azindan 10 20 civari cikar diye dusunmustum erken oldugundan ama cikmadi malesef

3.gün embriyosu için 8.gün, 5.gün embriyosu için de 5. gün çok erken kızlar.. bırakın bebişleriniz rahat rahat tutunsun hormon salgılasın.. T tup bebek annesiiiii
İlaçları sakın bırakmayın
Size söylenen test gününde hala negatifse o zaman doktorunuz söyler ne yapacağınızı
5.gun embriyosu kanda en erken 9.gun çıkıyor
Sizinki 3.günmüs blast olabilmesi için rahimde 2 güne ihtiyacı var zaten
5.gun embriyosu transferi olup Transferin 5.gunu kan vermiş biriyle aynı şu an durumunuz
Ne kadar erken olduğunu anlamanız açısından böyle bir kıyaslama yaptım
Coooookkkkk teşekkür ederim yalnız yorumlardan esinlenerek bende kan hahlili yaptım.7.gunde 20 olan 40 olan değerler yazıyor..

Back
X