• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8 gun beta hcg sonucum...

Merhaba nasılsıniz tekrarlaladiniz mi sonucu acaba
Merhaba kaset test yaptim 8. gün sabahı ve negatif artik ben negatif olarak kabullendim yani ilaclari da bosuna iciyormusum gibi geliyor ama birakmadim devam ediyorum. 13 kasim 12. gün olacak doktora gostermek icin kan testi yaparim o kadar. Sizin ne oldu degisiklik var mi?

Merhaba kaset test yaptim 8. gün sabahı ve negatif artik ben negatif olarak kabullendim yani ilaclari da bosuna iciyormusum gibi geliyor ama birakmadim devam ediyorum. 13 kasim 12. gün olacak doktora gostermek icin kan testi yaparim o kadar. Sizin ne oldu degisiklik var mi?
Ben transferin 10.gunu tekrar kan verdim değerim yine 2.39 aynı...Doktorum ilaclari kesmemiş söyledi aletimin 2.gunu gelmemi 2 ay dinlenip embriyo genetik tahlili yaptirmamixi istedi Benjm ilk denemedi neden genetik testi istiyor

Ben transferin 10.gunu tekrar kan verdim değerim yine 2.39 aynı...Doktorum ilaclari kesmemiş söyledi aletimin 2.gunu gelmemi 2 ay dinlenip embriyo genetik tahlili yaptirmamixi istedi Benjm ilk denemedi neden genetik testi istiyor
Benim de ilk denememdi dondurulmus embriyo. Benim bildigim eger embriyo da tutunma olur ama ilerlemezse kimyasal olursa genetik olarak bir skinti olabilir ama hic tutunmamissa bunun nedeni ney emin degilim doktorunuz en dogrusunu bilir. Peki dondurulmus embriyolara genetik test yapiliyor mu?

Öncelikle ilk yaptiginiz testte pozitif gördüğünüzde değer kaçtı
Kan testi yaptım pozitif diye yazmıştıniz
Bunu doktorla paylaştınız mi?

İlk denemede olsa genetige yollamak istemesi aslında sonrası için güzel belki pıhtılaşma sorunu falan varsa doktor işini harantiye almak istiyor.

Öncelikle ilk yaptiginiz testte pozitif gördüğünüzde değer kaçtı
Kan testi yaptım pozitif diye yazmıştıniz
Bunu doktorla paylaştınız mi?

İlk denemede olsa genetige yollamak istemesi aslında sonrası için güzel belki pıhtılaşma sorunu falan varsa doktor işini harantiye almak istiyor.
Soyle oldu benim kan değerlerim herseyim normal....Embriyo transferinde 1.kalite 3 gün embriyo 2 tane transfer oldum doktor yüzde 70 ur dedi idrar testine pek güvenmiyorum yanıltıcı olabiliyor...8.gunu kan verdim 2.39 tekrar 10.gunu kan verdim değer aynı doktorum bebek oluşmuş tutunmuş ama ilerlemenin dedi olaclari bırakırdı...Ben hala adet görmedim normalde bugün olmam grrekti şimdi 2.gen testi araştırmasına fgdilecek..Bugün tekrardan son jez başka bir yerde beta hcg baktiracagim.

Benim de ilk denememdi dondurulmus embriyo. Benim bildigim eger embriyo da tutunma olur ama ilerlemezse kimyasal olursa genetik olarak bir skinti olabilir ama hic tutunmamissa bunun nedeni ney emin degilim doktorunuz en dogrusunu bilir. Peki dondurulmus embriyolara genetik test yapiliyor mu?
Pek bilmiyorum bence yapilir neticesinde 5.gun embriyosunu gönderecekler kac tane dönmüş embriyo var

Merhabalar, dondurulmuş 5 gün embriyo transferimin 6. Günü beta 38,7 çıktı sizce durum nedir ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 374
Merhaba
Merhaba kan tahsilinize bıktırdınız mi acaba

Back
X