- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Başlıktanda anlaşıldığı üzere 8. Gün 20 olan değerim,10. Gün 23.bu ne oluyor. Daha önce dış gebelik geçirdim. Bu ne oluyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne olur fikir verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kimyasal gebelik ne oluyor
Zor bir süreç mi acababeta böyle az artıyor, adet oluyorsun ve sonra yine azalarak sıfırlanıyor
Zor bir süreç mi acaba
Merhaba dış gebeliği daha önce doğal gebelikte mi geçirdiniz yoksa tüp bebekte miBaşlıktanda anlaşıldığı üzere 8. Gün 20 olan değerim,10. Gün 23.bu ne oluyor. Daha önce dış gebelik geçirdim. Bu ne oluyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne olur fikir verin
Doğal gebelikte geçirdimMerhaba dış gebeliği daha önce doğal gebelikte mi geçirdiniz yoksa tüp bebekte mi
Anladım, çok saolunHiç bir işlem yapılmıyor o açıdan çok kolay, internetten de bakabilirsiniz. Manevi olarak hayal kırıklığı üzücü oluyor tabii. Ben yaşamıştım, değerimi takip etti doktor, sıfırlandı bir haftada
Sonucunuz nasıl şuan betanız düzenli artıyor muDoğal gebelikte geçirdim
Hayır artmıyor. 8. Gün 20ydi, 10. Gün 23 oldu. Şimdi hastanede bekliyoruz bakalım kaç olmuş pek umudum yok amaSonucunuz nasıl şuan betanız düzenli artıyor mu
Merhaba, ben kan tahlili verdim değerim 23ten 9 a düşmüş, sizde yaşamıştınız. İlaçlarımı bırakmam gerekiyor değil mi bu durumda. Ne zaman adet olurum. Birde benim midem ve sırtım çok ağrıyor sizde böyle oldu muHiç bir işlem yapılmıyor o açıdan çok kolay, internetten de bakabilirsiniz. Manevi olarak hayal kırıklığı üzücü oluyor tabii. Ben yaşamıştım, değerimi takip etti doktor, sıfırlandı bir haftada
Merhaba, ben kan tahlili verdim değerim 23ten 9 a düşmüş, sizde yaşamıştınız. İlaçlarımı bırakmam gerekiyor değil mi bu durumda. Ne zaman adet olurum. Birde benim midem ve sırtım çok ağrıyor sizde böyle oldu mu
Her ben tüp bebek zannettim, o zaman senin durumun daha farklıymış. Doktora yarın sorucam. Teşekkür ederim cevabın içinBen normal gebeliğimde kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden ilaç konusunu hiç bilmiyorum. Ben adetten 3 gün önce testte pozitif görmüştüm, adet günümde kan testim 35ti o gün kanamam oldu , adet oldum. Özelde bi doktora gittim, o 2 günde bir takip etti değerlerim sıfırlanınca gelmene gerek yok dedi. İlaç falan kullanmamıştım
Merhaba, benim de betam 33 ten 27 ye düşmüştü ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl olmuştum, diğer ay da yine 4 5 gün gecikme oluyorMerhaba, ben kan tahlili verdim değerim 23ten 9 a düşmüş, sizde yaşamıştınız. İlaçlarımı bırakmam gerekiyor değil mi bu durumda. Ne zaman adet olurum. Birde benim midem ve sırtım çok ağrıyor sizde böyle oldu mu
Peki adetin ağrılı mı oldu normal mi birde benim midem ve sırt ağrım var seninde öyle oldu muMerhaba, benim de betam 33 ten 27 ye düşmüştü ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl olmuştum, diğer ay da yine 4 5 gün gecikme oluyor
Mide ağrım sırt ağrım falan olmadı o adetim ağrılıydı evet normal adetlerime göre. Sonraki ay tekrar transfer oldum şükür sağlıklı bi gebeliğim oldu onda da mide ve sırt ağrım olmadı.Peki adetin ağrılı mı oldu normal mi birde benim midem ve sırt ağrım var seninde öyle oldu mu
Anladım çok teşekkür ederimMide ağrım sırt ağrım falan olmadı o adetim ağrılıydı evet normal adetlerime göre. Sonraki ay tekrar transfer oldum şükür sağlıklı bi gebeliğim oldu onda da mide ve sırt ağrım olmadı.