transferin 8, günü ama

cumartesi günü gel demişlerdi transferden sonra ya yorgunluk dediğim soluk soluga kalıyorum bugün iki dakikalık yol olan kayınvalideme gittim oda yokmuş eve zor attım kendimi nefesim kesilecek sandım kalbim ağzımdan çıkcakmış gibi atıyordu anca 5 dakikadan sonra kendime geldim öyle yani yogunluk dediğim bu

canım biliyorum ama ben beklemeyi tercih ediyorum bana 3 tane trasfer ettiler bugün bel ve yan boşluklarımda ağrı var ve çok çabuk yoruluyorum biraz yürüyeyim soluk soluga kalıyorum karnımda midemdede hala şişlik var kalp atışım 120 lerde normalmi bilmiyorum senin ağrıların nasıl oldu

CANIM BENDE AĞRI VAR YA SANKİ ADET OLUCAM ÖYLE AĞRI VAR BENİMDE 15 NİSANDA BELLİ OLUCAK AMA ÇOK HECANLIYIM NASIL OLUCAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

selam arkadaşlar benimde 2.tüp bebek denemem benimde biraz akıntım oluyor inşallah tutar ilkinde çok kafaya takmıştım ve çok umutluydum.Şimdide hafif sancım var ama bilemiyorum transferimin 4. günü.Progynes adlı bir iğne verdiler ama iğne yerlerim ağrıyor. İlk denemem bu kadar ağrılı olmamıştı embriyo yerleştirilirken sanki canımı çektiler.Zaten embriyo transferinden sonra ilk 20 dakika çok önemliymiş kıpırdamadan yatmak gerekiyormuş.Bu arada benimle aynı gün transferi yapılan bir arkadaş bol bol kivi yememi söyledi kivi işe yarıyormuş bende günde 3-4 tane kivi yiyiyorum.Rabbim inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz ve kucaklarımıza bebişlerimizi almak nasip eder.

google dan aratıyorum, tam benim hissettiklerim veya merak ettğim konular çıkıyo, giriyorum foruma herkes anlatmış şöyle böyle diye.
tüm sayfaları tek tek okuyorum ama sonuç yok. en az 50 tane konu okudum böyle.

Arkadaslar bugün benmde 8. Günüm ve dünya durmuş gibi benim icin bu kdarmı umutsuz olur bir insan 5. Gnmde kan testi yaptırdm ckmadı :( gecmiyo günler saatler delirmiş gibiyim internetten cıkmıyorm sizlerin yorumlarını okuyorum herkeste degişik belirtiler var bende ise sadece ates basması :(

Benimde bugun 7. Gunum ilk gunden beri adet olucakmisim gibi kasiklarda agri var. Bu sabah idrar testi yaptim silik cikti. Emin olmadim oglen birdaha yaptim bu kez cizgi belirmedi.bu ikinci tup bebek denemm..test yapan varmi ?

Evet cnm yapmıştm ben negatifle sonuclandı ilk denememdi bu ay dondurulmsla denicektim ama rahim duvarım kalınlasmadıgı icin iptal ettiler bi dahaki aya kaldı kalınlasırsa artk :( cnm insallah sennki pozitifle sonuclanır

Evetcnm yapmıştm ben negatifle sonuclandı ilk denememdi bu ay dondurulmsla denicektim ama rahim duvarım kalınlasmadıgı icin iptal ettiler bi dahaki aya kaldı kalınlasırsa artk :KK43: cnm insallah sennki pozitifle sonuclanırr

Insallah cnm Rabbim tum isteyenlere hayirlisindan evlatlar nasip eylesin..

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süredir takip edenlerdenim fakat hiç mesajlara katılmamıştım. Transferimin 8. Günündeyim ve idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı. kasıklarda ağrı var her an adet olıcakmışım gibi.. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Merhabaaa 1senedir kimseler yazmamis benm bugun transferimin 8.gunu cok merak ediorm 5.gun 1embryo transfer edildi 25yasndaim acaip hissediorum cok heyecanli sinirli stresliim kendme mukait olamiorum nolur birileri bisi yazsin konusmaya ihtiyacim var yarin kan vericem ve belli olucak Allahim hayirli haberler almamizi nasip etsin. Isteyen herkese bu duyguyu yasatsn.

selam arkadaşlar bugün transferimin 8 , günü ama hiç bir belirti hissetmiyorum ilk günler karnım çok şişti ve göğüslerim çok hassastı kasık ağrılarım vardı ama günden güne azalıyor ağrılar tutmadı galiba moralim çok bozuk cumartesi test yapıcaz ama içim hiç olumlu değil ALLAHIM ya bu kadar çaba herkesin üzerime titremesi boşunamıydı kendimi bıraktım ailem de çok üzülücek ilk torunları olacak onlara torun sevgisi göstermeyi çok istiyorum ALLAHIM LÜTFEN :KK46:senağlamasenağlama

Merhabaaa 1senedir kimseler yazmamis benm bugun transferimin 8.gunu cok merak ediorm 5.gun 1embryo transfer edildi 25yasndaim acaip hissediorum cok heyecanli sinirli stresliim kendme mukait olamiorum nolur birileri bisi yazsin konusmaya ihtiyacim var yarin kan vericem ve belli olucak Allahim hayirli haberler almamizi nasip etsin. Isteyen herkese bu duyguyu yasatsn.
Sonucunuz ne çıktı inşallah olumludur

Merhaba ben aranızda çok yeniyim :) tüp bebek transferim 8. Günümdeyim 42 yasindayım 3. Denemem çok stresliyim benimle aynı durumda olup hamile olan varmı bilmiyorum

canım benim üzme kendini insallah tutmustur. Bende tüp bebek hamilesiyim bnimde ilk günler cok ağrım vardı ama son günlerde ağrım olmamıstı. bebiş tutunurken ağrı oluyor sonra gecebiliyor insallah hamişsindir stres yapma kendine bu bebeğe ii gelmiyor canım. Bol bol dua et canım Allah ım gönlüne göre versin canım.a.s.
Merhaba
Kacıncı denemenızde hangi sorunuz varkn oldu acaba

Teşekkürler hubannn moral verdin e haliyle yaş ileri olunca korkular dahada artıyor inşallah allah bütün isteyenlerede bana da o güzel günleri göstersin

Back
X