Transferin 8.Günü Beta HCG

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Merhabalar 24 Ocakta transferim oldu taze transfer 3.Gün Embriyosu bugün 8.günümdü idrar testinde çok silik görünce kan verdim 32.5 çıktı düşük bir değer mi çok korkuyorum ilk tüp bebek denemem

Eklentiler

• A0E21F40-A55F-44C0-B26F-67533B4DC61D.webp
    39 KB · Görüntüleme: 874
  • 93C8239D-7071-44B8-806A-FEDC9F187061.webp
    8 KB · Görüntüleme: 853
Merhabalar 24 Ocakta transferim oldu taze transfer 3.Gün Embriyosu bugün 8.günümdü idrar testinde çok silik görünce kan verdim 32.5 çıktı düşük bir değer mi çok korkuyorum ilk tüp bebek denemem
Canım önceki topicinde yazmıştım sana hayır gayet güzel bende 28le öğrenmiştim. 8.gün erken zaten daha ne olacak hayırlı olsun katlanarak artsın inşallah

Canım önceki topicinde yazmıştım sana hayır gayet güzel bende 28le öğrenmiştim. 8.gün erken zaten daha ne olacak hayırlı olsun katlanarak artsın inşallah
inşallah canım ilk defa pozitif görünce böyle oluyor hiç beklemiyordum şimdi de endişeleniyorum 10.günde kaç çıkmıştı peki? ben bugün akşam 9da yaptırdım 10.gün sabah yaptırsam farkeder mi acaba?

Aynı saatte yaptırmaya özen göster 10.günümde de 94 çıkmıştı benim. 12.gün doktorda 367 çıktı bir daha testi tekrarlamadık zaten 4+5te keseyi,5+6da kalbi gördük şükür. Sakin olmaya çalış her şey zamanla ilerliyor

Canım bu 367 den ne zaman sonra keseyi görmeyi gittin

Benim gittiğim hastanede kalp atımı duyana kadar alttan bakıyorlar zararlı mı acaba
Yani bende bilemiyorum tam doktorunuzla konuşun bence. Ama şöyle diyim okuduğum kitaplara göre bir zararı yokmuş öğrendiğim kadarıyla

merhaba canım benim değerim 8.gün akşamı 32 10.gün akşamı 108 çıkmıştı 12.gün yaptırmadım 14.gün sabahı tüp bebek merkezinde bakıldı 395 çıktı doktor iyi dedi ama bana düşük geldi çok moralim bozuldu ben hep akşam 8 de baktırıyordum bugün sabah 11de bakıldı ondan farkeder mi değer

Hayir güzel 12.gun 200lerde 14.gun 400 olması lazımdı sizinde oyle zaten

Neden üzülüyorsun değerin cpk iyi akşam yaptırsan 450civarı cıkardı.tam tamına güzel katlanmıs 10.gun 108 12.gun 216 desek 14.gun 430cıvarı ee sen sabah yaptrmısın zaten akşama zaten bu rakamı bulurdu.gayet güzel tebrk ederm

Tabii farkeder ama artışınız zaten çok güzel iki katı şart değil %60 artışı yeterli görüyorlar genelde ama nerdeyse iki kat artmış zaten sizinde bence bunun için moralinizi bozmayın

haklısınız ben de öyle hesapladım aslında ama yinede tedirgin oldum çok teşekkür ederim çarşamba sabahı tekrar bakılacak merkezde inşallah güzel artmaya devam eder

haklısınız ben de öyle hesapladım aslında ama yinede tedirgin oldum çok teşekkür ederim çarşamba sabahı tekrar bakılacak merkezde inşallah güzel artmaya devam eder
tedirgin olacak hiçbirşey yok bak ne güzel ilerlemiş maşallah. çarşamba son kanı verirsin snra kese muayenesi beklersin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…