Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 güne kadar embrıyo tutunabılıyor diyorlar çok erken test için10 Kasım transfer oldum bugün predictor erken gebelik testi yaptım ama negatif
burda genelde herkes 7-8 günlerde öğrenmiş ya negatifi görünce umudum kırldı6 güne kadar embrıyo tutunabılıyor diyorlar çok erken test için
Buraya bakıp stres yaparsanız olacağı varsa da olmaz . Yapmayın bu süreçte stres en büyük düşmanınızburda genelde herkes 7-8 günlerde öğrenmiş ya negatifi görünce umudum kırldı
Bugün bizim 7.gun değil mi kuzum benim kafam karıştı 10 Kasım transferimiz o gün o sayılıyor zaten kacinci gunumuzdeyiz simidi10 Kasım transfer oldum bugün predictor erken gebelik testi yaptım ama negatif
7.günümüz aslında transferden sonra evet ama transferle birlikte 8Bugün bizim 7.gun değil mi kuzum benim kafam karıştı 10 Kasım transferimiz o gün o sayılıyor zaten kacinci gunumuzdeyiz simidi
İyide kuzum transfer günü satılmıyor kaldiki ben akşam üstü transfer oldum yani bugün 7.gunumuz hala degermiz artabilir sana doktor kc gün sonra kan ver dedi7.günümüz aslında transferden sonra evet ama transferle birlikte 8
22 Kasım kan ver dedi banaİyide kuzum transfer günü satılmıyor kaldiki ben akşam üstü transfer oldum yani bugün 7.gunumuz hala degermiz artabilir sana doktor kc gün sonra kan ver dedi
İyide kuzum transfer günü satılmıyor kaldiki ben akşam üstü transfer oldum yani bugün 7.gunumuz hala degermiz artabilir sana doktor kc gün sonra kan ver dedi
Yok yapmadım tek test kaldı elimde sabah yapsammı yada çarşambamı yapsam bilemiyorum sonra zaten kan günüm geliyor sen bidaha yaptın mıSen naptın başka test yaptın mı
Yok bir daha yapmadım gece yapıcam sende sabah yap bari başka test alamaz mısın bugün yapsanYok yapmadım tek test kaldı elimde sabah yapsammı yada çarşambamı yapsam bilemiyorum sonra zaten kan günüm geliyor sen bidaha yaptın mı
Yok yapmadım tek test kaldı elimde sabah yapsammı yada çarşambamı yapsam bilemiyorum sonra zaten kan günüm geliyor sen bidaha yaptinmiSen naptın başka test yaptın mı
Gece yapıcamm sende sabah yapYok yapmadım tek test kaldı elimde sabah yapsammı yada çarşambamı yapsam bilemiyorum sonra zaten kan günüm geliyor sen bidaha yaptinmi
Eczaneler kapandı yarın işe dönüşü alabilirim o yüzden elimdekini sabah ilk idrarla yapabilirim diy bugün sabah yaptım yoktu işte bilmiyorum yarın da cıkarmıYok bir daha yapmadım gece yapıcam sende sabah yap bari başka test alamaz mısın bugün yapsan
Olur ınsallah hayırlı haberlerini yazarsın canım y inan nidaya sana kendimle inanılmaz üzüldüm özellikle nidaya Insallah sonradan cikarGece yapıcamm sende sabah yap
İnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinOlur ınsallah hayırlı haberlerini yazarsın canım y inan nidaya sana kendimle inanılmaz üzüldüm özellikle nidaya Insallah sonradan cikar