• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olanlar

İnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️ sabah yapınca testi haber et bende gece yapınca yazarım
Tamam canım haber ederim bu arada bu testlerin negatif çıkması baya etkiledi beni sigarayi çok az içiyordum. Bugün fazla içtim kahvede içtim artık dikkat edesim gelmiyor baya ilaçları da zorla içiyorum artık belki yanlış yapıyorum ama benim baya modum düştü insallah çıkar diyorum ama kalben inancim kalmadi

İnşallah ya inşallah o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️ sabah yapınca testi haber et bende gece yapınca yazarım
bu arada canım benim bel ağrım ayaklarımda üşüme ve kasıklarda hafif ağrım hala devam ediyor sende de varmıbunlar ilaçların etkisi sanırım

Ben gece 1 test daha yapıcam geç yatıyorum zaten
Bu arada kasıklarda ve belimde ağrı var ayaklarimda üşüyor sende de bunlar varmı bu ilaçların etkisidir demi

Tamam canım haber ederim bu arada bu testlerin negatif çıkması baya etkiledi beni sigarayi çok az içiyordum. Bugün fazla içtim kahvede içtim artık dikkat edesim gelmiyor baya ilaçları da zorla içiyorum artık belki yanlış yapıyorum ama benim baya modum düştü insallah çıkar diyorum ama kalben inancim kalmadi
İnan bebimde aynı keşke dememek için ilaçları kullanıyorum ama hiç kullanasam yok heleki iğneyi karnım çürük çürük acıyor dokunamıyorum.

İnan bebimde aynı keşke dememek için ilaçları kullanıyorum ama hiç kullanasam yok heleki iğneyi karnım çürük çürük acıyor dokunamıyorum.
Bütün modumuz düştü eşimde aceleci davranıyorsun daha erken diyor bilmiyor ki ben saatlerce yorum okuyorum araştıriyorum

Bütün modumuz düştü eşimde aceleci davranıyorsun daha erken diyor bilmiyor ki ben saatlerce yorum okuyorum araştıriyorum
Bazen böyle araştırmakta iyi değil herhalde abla ya benimde cevrem daha erken diyor üzülme falan diyor ama içten içe de onlar da ihtimal vermiyor artık

Bazen böyle araştırmakta iyi değil herhalde abla ya benimde cevrem daha erken diyor üzülme falan diyor ama içten içe de onlar da ihtimal vermiyor
Öyle ama elimde değil bakıp duruyorum rabbimin mucizeleri bitmez bizede bir mucize yaşatır belki

Bu arada kasıklarda ve belimde ağrı var ayaklarimda üşüyor sende de bunlar varmı bu ilaçların etkisidir demi
Tam bende bunları yazacaktım sana benimde inanılmaz ayaklarım üşüyor ama vücudumda ateş gibi anlamadım bu işten bişey ilaçlardan olacağını zannetmiyorum yoktu ki kaç gündür böyle bişey

IMG_0270.webp

Tam bende bunları yazacaktım sana benimde inanılmaz ayaklarım üşüyor ama vücudumda ateş gibi anlamadım bu işten bişey ilaçlardan olacağını zannetmiyorum yoktu ki kaç gündür böyle bişey
Benımde bugün özellikle ayaklarım üşümeye başladı ama bel kaşık ağrım hep ara ara vardı

Hepimiz perşembe veririz siz niye bu kadar telaş yaptınız allah nasip ederse vericek sakin olun kendinize bu kadar yüklenmeyin bazen herşey düzgündür ama allah nasip etmez biraz salmanız lazım canınıza yazık
Tabiki rabbim ne dilemişse o olur nasipten öte yol yok ama ister istemez üzüntü oluyor kuzum ya

Back
X