Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canm inşallah haykrlısı ile pozitif alırsın..Merhaba arkadaşlar transferin 8.günü idrar testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde pozitife gören var mı
Testim de böyle
Canım benim testlerim hep böyle çıkıyor ama bi sonuç alamıyorum malesefMerhaba, bu test pozitif gibi sanki. Ben ikinci çizgi görüyorum. Bana mi öyle geliyor. Daha net başka bir fotoğraf yükleyebilir misiniz
8. Gün pozitif gördüm kandaMerhaba arkadaşlar transferin 8.günü idrar testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde pozitife gören var mı
Testim de böyle
Ayın 1 nde vereceğim kanı8. Gün pozitif gördüm kanda
Yok vurunmadım dondurulmuş 5.gün embiriyosuyduMerhaba canm inşallah haykrlısı ile pozitif alırsın..
Bn çok çok silik bi ikinci çizgi görüyorum ama resimden mi öyle anlayamadım yarın ilk idrarla rekrar dene canm bu arada ovitireelle vuurumdunmu
Benim genelde idrar testlerim böyle çıkıyor sürekli o yüzden sevinemiyorum hiçMerhaba canm inşallah haykrlısı ile pozitif alırsın..
Bn çok çok silik bi ikinci çizgi görüyorum ama resimden mi öyle anlayamadım yarın ilk idrarla rekrar dene canm bu arada ovitireelle vuurumdunmu
Varsa bugün çıkar 5. Gün embriyosuAyın 1 nde vereceğim kanı
Bilmiyorum artık korkar oldum kan vermeye bile korkuyorumVarsa bugün çıkar 5. Gün embriyosu
Seni çok iyi anlıyorum Allah gönlüne göre versin canımBilmiyorum artık korkar oldum kan vermeye bile korkuyorum
Aminn hepimize İnşallahSeni çok iyi anlıyorum Allah gönlüne göre versin canım![]()
ablıyorum canım kaçıncı transferin buu inşallah bu sefer pozitiftir ama bu teste silik çıktığına göre kan verebilirsin bnce cnm varsa çıkar diye düşünüyorumBenim genelde idrar testlerim böyle çıkıyor sürekli o yüzden sevinemiyorum hiç
2.transferimKaçıncı te
ablıyorum canım kaçıncı transferin buu inşallah bu sefer pozitiftir ama bu teste silik çıktığına göre kan verebilirsin bnce cnm varsa çıkar diye düşünüyorum
Yarın sabah kan ver canm bence hep böyle çıkıyor demişsin ama testte ben görüyorum ikinci çizgiyi hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah2.transferim
İnşallahh burayafa yaz olurmuYarın kan verceğim İnşallah olumlu sonuç alırım
Tmm yazarımİnşallahh burayafa yaz olurmu