Transferin 8.günü kan testi

deryadenizzz

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.388
3.259
333
Merhaba arkadaşlar bugün transferin 8.günü ve kan testi yaptırdım. Sonuç 4 çıktı. 2 gün sonra için tekrar kan istediler ve beklenilenden düşük dediler. Sizce bu normal? Hamile miyim?

Son düzenleme:
Canım merhaba ben 9.gün de kan testi 20.8 çıktı 2. Testim 85.0 çıktı 3.de 987 çıktı ..sen yine 12. Gün yaptır inşallah yükselir değerlerin

Sizinki ilk testten çok iyi çıkmış. Bana şüpheli dediler insan umutsuzluğa düşüyor.
Evet kesinlikle öyle ben ilk kan testinde bile üzülmüştüm herkes 250 400 bahsediyor Benin çok dişük diye.. bir daha ki testi ne zaman yaptıracaksın acaba rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün transferin 8.günü ve kan testi yaptırdım. Sonuç 4 çıktı. 2 gün sonra için tekrar kan istediler ve beklenilenden düşük dediler. Sizce bu normal? Hamile miyim?
Değeriniz çok düşük inşallah geç tutunmadır da değeriniz katlanır bol dua rabbim ol diyince olur gönlünüzü ferah tutun

canim 3.gun mu 5.gun mu embriyo? ona gore ded olabilir, cok erken baktirmissin. bazen birden artabiliyor

Normalde negatif ler 000..lı sayı oluyormuş benimde ikinci tedavimde 10. Gün de 3 çıkmıştı.. acaba tutunmaya çalışmış mı?
Bu bile beni mutlu eder bir umut olur?
Benim değerim yükselmedi inşallah seninki olumlu olur canım...

Merhaba sonucunu ne oldu acaba? Benimde dün 10.günümdü 4.3 çıktı doktor tekrar test istedi yarın yaptıracagım

Dün 3 çıkan sonucum bugün 12,45 çıktı. Gerçi progesteron için kan vermişken meraktan baktırdım olmasa 0 çıkardı ümidini kaybetme

Evet anlarım 3 yıldır bu uğraş içinde olduğumdan araştırmadığım şey kalmadı
Dondurulmus emrio transfer sonrasi 14.gün kan testimde sonuç 362.7 çıktı sizce sonuç iyimi.bide 4gun sonra doktorum tekrar kan tahlili istedi sonucun kac çıkması lazım 1690 civarımı yardımcı olursanız sevinirim

Gözünüz aydın değeriniz gayet güzel genelde en az %60 artış bekliyorlar. Kan testini atnı yerde verin hep. Darısı başumıza işallah. Benimde dondurulmuş embriyolarım var. Ama histereskopi olcam sonra transfer olucak

Benimde transferden önce histereskopi oldu sonra 3hfta sonra transferim oldu rahime cizikte atar doktorun umarım histereskopi yaparken şansı çok arttiriyomus cizik şansın bol olsun canım

Değeriniz şuan istenilen aralıkta kafanıza takmanız için hiçbi sebep yok 4gün sonra vereceğiniz kan 1400-1800 gibi bi aralıkta çıkacaktır bol dua edin bebeğiniz ve annelik için emek veren herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…