- 13 Mart 2023
- 3.249
- 5.213
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
mrb kizlar 5.gun 5AA kalitede transferim oldu bgn 8.gun kan testi yaptimak ne kadar dogru sonuc verir normalde pazar gunu kan testi gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa çıkıyor cnm ya tabi beklemek daha güzel dayana bilirsen ama ben 5.gunu idrar yaptım çıktı kan verdim aynı gün çıkmıştı istersen idrar testi yap evde test gününe kadar koyulasmasina bakarsın ama varsa çıkıyor zaten genelde 5.gun embiryosundamrb kizlar 5.gun 5AA kalitede transferim oldu bgn 8.gun kan testi yaptimak ne kadar dogru sonuc verir normalde pazar gunu kan testi gunum
yaa ne guzel bn bgn dayanamadim kan verdim doktorum oncesinde verememi israrla tekrarlamisti pazar gunu tatile denk geliyor diye bgn verdim oyle heycanliyimkiVarsa çıkıyor cnm ya tabi beklemek daha güzel dayana bilirsen ama ben 5.gunu idrar yaptım çıktı kan verdim aynı gün çıkmıştı istersen idrar testi yap evde test gününe kadar koyulasmasina bakarsın ama varsa çıkıyor zaten genelde 5.gun embiryosunda
Hayırlı sonuçlar alırsın inslh cnm Rabbım kimsenin emegini boşa çıkarmasın ilk denememiyaa ne guzel bn bgn dayanamadim kan verdim doktorum oncesinde verememi israrla tekrarlamisti pazar gunu tatile denk geliyor diye bgn verdim oyle heycanliyimki
evet ilk denemem peki belirtileriniz nelerdi hatirliyormusunuzHayırlı sonuçlar alırsın inslh cnm Rabbım kimsenin emegini boşa çıkarmasın ilk denememi
Bende pek bi belirti olmamıştı sanki cnm ya gogus hassasiyeti vardı bel ağrısı vardı net hatırladığım ama tabi gogus hassasiyeti ilaçlardan oluyor diye biliyorum hiç belirti yaşamadan da gebelik elde eden çok kişi vardı burda belirtiler takılmaevet ilk denemem peki belirtileriniz nelerdi hatirliyormusunuz
benimde aksamlari baslayan bel ve alt karin agrim oluyor 2 gundur gece surekli uyandim hattaBende pek bi belirti olmamıştı sanki cnm ya gogus hassasiyeti vardı bel ağrısı vardı net hatırladığım ama tabi gogus hassasiyeti ilaçlardan oluyor diye biliyorum hiç belirti yaşamadan da gebelik elde eden çok kişi vardı burda belirtiler takılma
Kaçta verdin kanı tedavini nerde oldun cnmbenimde aksamlari baslayan bel ve alt karin agrim oluyor 2 gundur gece surekli uyandim hatta
amiin cnm saol insallah bgn cikarmis sonucum tedavimi denizli ozel saglik hastanesine oldumGuzel haberlerini yazarsın inslh buraya bu mübarek günde![]()
Rabbım kucağını doldursun cnm inslhamiin cnm saol insallah bgn cikarmis sonucum tedavimi denizli ozel saglik hastanesine oldum
Allah razı olsun çok teşekkür ederiimRabbım kucağını doldursun cnm inslh
Bende denizlideyim sonucunuzu yazın mutlakaAllah razı olsun çok teşekkür ederiim![]()
eğer tutunduysa kesinlikle bir değeri çıkacaktır 8. günde. hayırlısı olsun canımmrb kizlar 5.gun 5AA kalitede transferim oldu bgn 8.gun kan testi yaptimak ne kadar dogru sonuc verir normalde pazar gunu kan testi gunumvi
Hamileyim cnmmkesi
eğer tutunduysa kesinlikle bir değeri çıkacaktır 8. günde. hayırlısı olsun canım
maşallah canım çok sevindim kaça çıktı değerHamileyim cnmm![]()
117 çıktı cnm normalde 2 gün vardı sonuç öğrenmememaşallah canım çok sevindim kaça çıktı değer
çok iyi bir değer çift embriyoysa ikiz bile olabilir maşallah diyelim hayırlısı olsun inşallah117 çıktı cnm normalde 2 gün vardı sonuç öğrenmeme
Saol cnm hayırlısı olsun teşekkür ederiimçok iyi bir değer çift embriyoysa ikiz bile olabilir maşallah diyelim hayırlısı olsun inşallah![]()