Transferin 8. Günü rahimde iğne gibi batmalar

tgcozdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
46
18
3
34
Merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 8. Günü ve normalde regliminde 1. Günü olacaktı. Regli henüz olmadım (umarım olmam) ama diğer günlerde hiç belirtim yokken bugün tam rahmimde iğne batmaları gibi sızılar max. 10 saniye sürüp tekrarlıyor. Bunları yaşayıp pozitif olan varmı 😔 beklemek cok yıpratıcı..

Merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 8. Günü ve normalde regliminde 1. Günü olacaktı. Regli henüz olmadım (umarım olmam) ama diğer günlerde hiç belirtim yokken bugün tam rahmimde iğne batmaları gibi sızılar max. 10 saniye sürüp tekrarlıyor. Bunları yaşayıp pozitif olan varmı 😔 beklemek cok yıpratıcı..
Merhabalar ben bu durumu 4 5. Günler yaşadım regl zamanı olduğu gibi değil mi

Merhabalar ben bu durumu 4 5. Günler yaşadım regl zamanı olduğu gibi değil mi
Evet regli olacak gibi batmalara kasılmalar oldu sık sık ama kısa süreli bugün normalde 1. Günüm olmalıydı reglimin umarımda olmam. Siz kaçıncı gününüzdesiniz ?

Çok normal canım benim o batmalar 6. Gün başladı 7. Gün pozitifi gördüm adet olacak gibi hissediyordum kendimi 10 saniye sürüp geçiyordu. İnşallah seninde olumlu olur❤️
Evet regli olacak gibi batmalara kasılmalar oldu sık sık ama kısa süreli bugün normalde 1. Günüm olmalıydı reglimin umarımda olmam. Siz kaçıncı gününüzdesiniz ?

Çok normal canım benim o batmalar 6. Gün başladı 7. Gün pozitifi gördüm adet olacak gibi hissediyordum kendimi 10 saniye sürüp geçiyordu. İnşallah seninde olumlu olur❤️
Ah inşallah şuan ağlıyordum gebelik testlerini alıp kalbime koydum Allahım nolur diyordum sizin yazınızı okudum.. 8. Gün idrar testini sizce yapmalımıyım ? Çoğunluk 8. Günde silikte olsa gördüm diyor.. korkuyorum..

Ben de 3. Gün embriyo transferi oldum bu gün 12. Günüm beta 50 çıktı çok şükür pozitif inşallah güzel artış olur. Bende hiç belirti olmadı ama bu adet olacağımdan ya da adetin ilk gününde rahimde yani vajina alt kısımda batar gibi seğermeler oluyordu bem belirti olarak kimse de duymadım o yüzden önemsemedm ama başıma geldi ve çok şükür pozitif. Rabbim hepimizin yüzünü müjdeli haberle güldürsün inşallah 🌸

Ah inşallah şuan ağlıyordum gebelik testlerini alıp kalbime koydum Allahım nolur diyordum sizin yazınızı okudum.. 8. Gün idrar testini sizce yapmalımıyım ? Çoğunluk 8. Günde silikte olsa gördüm diyor.. korkuyorum..
Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz

Genetik yaptırdınız mı
Hayır yaptırmadım. Doktorum gerek görmediği hiç bişeyi yaptırmıyor. Embriyo glue istedim ona bile gerek yok araştırıp böyle şeyleri kurcalama dedi. Ama 9 cm miyomum var regl sancılarım bugün cok fazlaydı şuan biraz hafifledi ama eşim cok istediği için ona çok üzülüyorum Allahım nasip eder inşAllah 🥺

Hayır yaptırmadım. Doktorum gerek görmediği hiç bişeyi yaptırmıyor. Embriyo glue istedim ona bile gerek yok araştırıp böyle şeyleri kurcalama dedi. Ama 9 cm miyomum var regl sancılarım bugün cok fazlaydı şuan biraz hafifledi ama eşim cok istediği için ona çok üzülüyorum Allahım nasip eder inşAllah 🥺
İnşallah kaçıncı günün bugün yaptın mı test canım

Şu mubarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine insallah pozitif sonuclanir cnm

Şu mubarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine insallah pozitif sonuclanir cnm
Okadar mutlu oldum ki yanıtınızı okuduğumda bende az evvel mübarek cuma günü cesaretimi toplayıp test yapsam mı dedim 🥺 Allah sizden razı olsun elimde tespih sürekli zikir halindeyim inşallah korktuğum olmaz 😔

Kızlar bugün transferimin 10. Günü ve daha önce belirti var dediğim durumlar artık yok sanki hiç transfer olmamışım gibi rahatım, progesteron iğnesi olunca vuran ağrılar bile artık yok etkisi kaybolmuş yada vücut alışmış hiç tepki vermiyor gibi.. tutunmamış olabilir mi cok korkuyorum.. :( pozitif olanlar hergün belirti yaşadılar mı belirti yaşayıp sonra belirtiler kaybolan varmı ? 😔

Kızlar bugün transferimin 10. Günü ve daha önce belirti var dediğim durumlar artık yok sanki hiç transfer olmamışım gibi rahatım, progesteron iğnesi olunca vuran ağrılar bile artık yok etkisi kaybolmuş yada vücut alışmış hiç tepki vermiyor gibi.. tutunmamış olabilir mi cok korkuyorum.. :( pozitif olanlar hergün belirti yaşadılar mı belirti yaşayıp sonra belirtiler kaybolan varmı ? 😔
Olmadı deyıp oturup aglamışlığım var. Ama şu an 2.5 aylık oldu kucağımda.
Moral çok önemli. Güzel haberler almanız dileğiyle 🙏🏻❤️

Benim de transferden sonra küçük iğne batması gibi bir his olmuştu sizin gibi sonra en ufak belirti olmamıştı ve ben formu okuyup çok belirti aradığım için olmadığını düşünmüştüm . Ama çok şükür ki tuttu yani herkeste aynı olmuyor nasipte varsa inanın oluyor . Sizde bugün test yapsanız sonucunuz çıkar inşallah hayırlısı olur ve güzel haberi alırsınız 🙌💕

Back
X