• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8. Günü test bakarmısınız

sjsjnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Merhabalar transferin 8. Günü doktorum bugün kan vermemi söyledi saat 2 de çıkacak sonuçlar test yaptım ama net bişey çıkmadı sabah ilk idrarda değildi ama sizce pozitif mi

Eklentiler

• 1000164947.webp
    1000164947.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 458
Merhabalar transferin 8. Günü doktorum bugün kan vermemi söyledi saat 2 de çıkacak sonuçlar test yaptım ama net bişey çıkmadı sabah ilk idrarda değildi ama sizce pozitif mi
Çok sılık görünüyor sankı 🙏

Kacinci gun embriyosuydu ?

Benimki de 5. Gün bugün test yaptım 8. Günüm transfer gününü saymazsak bende de net tek var gibi umudumu kaybettim açıkçası ama sizinki de çok belirsiz gibi kanda ne çıktı acaba degeriniz

Benimki de 5. Gün bugün test yaptım 8. Günüm transfer gününü saymazsak bende de net tek var gibi umudumu kaybettim açıkçası ama sizinki de çok belirsiz gibi kanda ne çıktı acaba degeriniz
8. Gün kan verdim 79 çıktı seninde inşallah tutunmuştur belki yenidir rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun umutsuz olma ben eşimle sma taşıyıcısıyız oğlumuzu kaybettik genetik ten dolayı tüp Bebek yapıyoruz daha önce anne olmama rağmen ilk transferim tutmadı çok şükür bu sefer tuttu inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Hayırlı olsun çok sevindim🥰🧿

8. Gün kan verdim 79 çıktı seninde inşallah tutunmuştur belki yenidir rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun umutsuz olma ben eşimle sma taşıyıcısıyız oğlumuzu kaybettik genetik ten dolayı tüp Bebek yapıyoruz daha önce anne olmama rağmen ilk transferim tutmadı çok şükür bu sefer tuttu inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ben kan verdim malesef negatif 9. Gün bugğn değer 0.1

Bat 4 gün geçti gecen ay kımyasal gebelik yasadım sizce var mııı????

Eklentiler

• 1000083541.webp
    1000083541.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 348
Merhaba benim de bu şekilde 8.gun ama ikinci çizgi hemen belli olmadı

Eklentiler

• 1000224250.webp
    1000224250.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 332
Back
X