Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var gibi hayırlısı olsunn:) markası ne testinEki Görüntüle 3659787 5. Gün 4ab embriyosu transferin 7 ve 8. Günü yapıldı testler sizce var mı? Sağdaki dün yapıldı. Soldaki bugün
Sabah ilk idrarla yap canımPregnant mışavox aldım tekrar onu yapmak istiyorum akşam bir de
Üsttekini sabah ilk idrarla yapmıştım. Bilemiyorum emin olamadım açıkçası. Foruma da yeni dahil oldum deneyimli kişilerden fikir almak için.Sabah ilk idrarla yap canım
Yarın yapacağını diyorum canımÜsttekini sabah ilk idrarla yapmıştım. Bilemiyorum emin olamadım açıkçası. Foruma da yeni dahil oldum deneyimli kişilerden fikir almak için.
Evet evet öyle yapayım artık onu da.Yarın yapacağını diyorum canım
Var gibi ama gri mi pembe mi onu anlamadım. Net seçilmiyor resim kalitesi düşüyor yaEvet evet öyle yapayım artık onu da.
Siz ne düşünüyorsunuz testlerle ilgili?
Kuruma çizgisi ile ilgili bir şey okumuştum burada. Birkaç damla su damlattım yine böyle kaldı bilemiyorum artık. Tam emin değilim ben deVar gibi ama gri mi pembe mi onu anlamadım. Net seçilmiyor resim kalitesi düşüyor ya
Ne kadar sürede çıktı o önemli birdeKuruma çizgisi ile ilgili bir şey okumuştum burada. Birkaç damla su damlattım yine böyle kaldı bilemiyorum artık. Tam emin değilim ben de
Sanırım var tekrar yaptım 2-3 dk içinde diğer çizgi düne göre daha belirginNe kadar sürede çıktı o önemli birde
Sanırım var tekrar yaptım 2-3 dk içinde diğer çizgi düne göre daha belirgin
Sanırım var tekrar yaptım 2-3 dk içinde diğer çizgi düne göre daha belirgin
At bakalım canımSanırım var tekrar yaptım 2-3 dk içinde diğer çizgi düne göre daha belirgin
Tekrar yaptığınızı atarmısınız buraya
Ekledim canımTekrar yaptığınızı atarmısınız buraya
Ekledim canım
Bekleyen herkesin yüzünü güldürsün RabbimBunlarda daha belirgin çıkmış inşallah minik mucizen seninledir sağlıcakla ilerleyip kucağına almayı nasip eylesin Rabbim Amin![]()