Kan yaptıramıyorum eşim günümüzü bekleyelim diyor şimdi baktım iyice koyulaşmışErken gebelik testinde gördüm sanki çizgiyi kaç di çikti
Varsa kanda çıkar bende 8 cı gunde ıanda çıkdı , testler aldatıcı , bende ilk kimysal olmuşdu ıdrarda hep silik çıkdı , ıdrar testıne guvenmıyın onemlı olam kanKızlar bu benim 5. Transferim hepsi negatif oldu ama bu kez içimde bi his var olucağına dair bugün 8. Günüm testleri yaptım 5 dakika sonra bu şekilde çıktı ilk başta bişey görmedim sonra sanki aşırı silik çizgiler var gibi geldi sizce de öyle mi ben mi kendimi kandırıyorum
İnşallah pazartesi öğrenicez kandaİnşallah hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz
Varsa kanda çıkar bende 8 cı gunde ıanda çıkdı , testler aldatıcı , bende ilk kimysal olmuşdu ıdrarda hep silik çıkdı , ıdrar testıne guvenmıyın onemlı olam kanbende
Benimde hep yalancı pozitifler çıkıyordu testlerimde pek güvenemedim eşimde pazartesi verelim diye tutturdu ikna edemiyorum haliyle korkuyoruz tabi artık
Var gözüküyor endişe etmeden stressiz bekleyin. Böyle olup öğrenen de çok silik diye kimyasal olacak diye bişey yok canım. Yarın sabahta yap koyuluğınu kontrol et biKızlar bu benim 5. Transferim hepsi negatif oldu ama bu kez içimde bi his var olucağına dair bugün 8. Günüm testleri yaptım 5 dakika sonra bu şekilde çıktı ilk başta bişey görmedim sonra sanki aşırı silik çizgiler var gibi geldi sizce de öyle mi ben mi kendimi kandırıyorum
Yapıcam ama elimde bir tane kaset test kaldı erken gebelik kalmadı inşallah tutmuşturVar gözüküyor endişe etmeden stressiz bekleyin. Böyle olup öğrenen de çok silik diye kimyasal olacak diye bişey yok canım. Yarın sabahta yap koyuluğınu kontrol et bi
Kaset testte çıkarsa zaten daha iyi. Bana daha güvenilir geliyor. Endişe etme herşey yoluna girer biiznillahYapıcam ama elimde bir tane kaset test kaldı erken gebelik kalmadı inşallah tutmuştur
Benimde böyle bekledikçe koyulaşmıştı yarın sabah tekrar deneyin lütfen inşallah bebeğiniz tutunmuştur .Kan yaptıramıyorum eşim günümüzü bekleyelim diyor şimdi baktım iyice koyulaşmış
Deneyeceğim haber vericem buraya da inşallah gebeliktir ve bu kez yanılmıyorumdurBenimde böyle bekledikçe koyulaşmıştı yarın sabah tekrar deneyin lütfen inşallah bebeğiniz tutunmuştur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?