• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8. Günü testi

mericer

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
14
4
6
27
Kızlar bu benim 5. Transferim hepsi negatif oldu ama bu kez içimde bi his var olucağına dair bugün 8. Günüm testleri yaptım 5 dakika sonra bu şekilde çıktı ilk başta bişey görmedim sonra sanki aşırı silik çizgiler var gibi geldi sizce de öyle mi ben mi kendimi kandırıyorum 🥲

Eklentiler

• IMG_8063.webp
    IMG_8063.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_8060.webp
    IMG_8060.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 128
Erken gebelik testinde gördüm sanki çizgiyi kaç di çikti

Kızlar bu benim 5. Transferim hepsi negatif oldu ama bu kez içimde bi his var olucağına dair bugün 8. Günüm testleri yaptım 5 dakika sonra bu şekilde çıktı ilk başta bişey görmedim sonra sanki aşırı silik çizgiler var gibi geldi sizce de öyle mi ben mi kendimi kandırıyorum 🥲
Varsa kanda çıkar bende 8 cı gunde ıanda çıkdı , testler aldatıcı , bende ilk kimysal olmuşdu ıdrarda hep silik çıkdı , ıdrar testıne guvenmıyın onemlı olam kan

Varsa kanda çıkar bende 8 cı gunde ıanda çıkdı , testler aldatıcı , bende ilk kimysal olmuşdu ıdrarda hep silik çıkdı , ıdrar testıne guvenmıyın onemlı olam kanbende
Benimde hep yalancı pozitifler çıkıyordu testlerimde pek güvenemedim eşimde pazartesi verelim diye tutturdu ikna edemiyorum haliyle korkuyoruz tabi artık 😀

Var gözüküyor endişe etmeden stressiz bekleyin. Böyle olup öğrenen de çok silik diye kimyasal olacak diye bişey yok canım. Yarın sabahta yap koyuluğınu kontrol et bi

Var gözüküyor endişe etmeden stressiz bekleyin. Böyle olup öğrenen de çok silik diye kimyasal olacak diye bişey yok canım. Yarın sabahta yap koyuluğınu kontrol et bi
Yapıcam ama elimde bir tane kaset test kaldı erken gebelik kalmadı inşallah tutmuştur 🥲❤️

Kızlar bugün negatif çıktı test yine hayal kırıklığı oldu bana 🥲

Eklentiler

• IMG_8079.webp
    IMG_8079.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 23
Back
X