Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanılmaz üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa.......sabır başka çaremiz yok.....olmadı arkadaşlar.değerim 0.kısmet değilmiş....
benimde 5 gün sonra transferim var okudukça umudum kırılıyo ve üzülüyorum okumuycam diyorum dayanamıyorum........
canım gercekten cok üzüldüm allah yardımcın olsun.inşl bir dahaki sefere 1 deneme olmadı diye hemen yelkenleri suya indirme daha önümüzde cok zaman var deneyecegiz.
gücümüz yettigince.ben şuan 3 denemeyi gözden cıkarrtım allah izin veririse devamınıda getirecegim gerci ilk denemem yarım kaldı
her işte bi hayır vardır, unutma sadece bu seferki olmadı.. birdaha olmayacak diye bişey yok. eğer istanbuldaysan kadıköy şifa engin beye gitmeni tavsiye ediyorum. kendine dikkat et.
üzülme demek çok saçma ama sen üzülmemeye çalış..her şeyde bi hayır vardır canım...demek ki onun için doğru zaman değilmiş..sakın kendini bırakma ve yılma..3. de 4. de tutan arkadaşlar var.her şeye olumlu yönden bakmaya çalış...sonuçta ağlasanda üzülsende sonuç değişmeyecek...sakın yıpratma kendini ve eşinii..inşallah hayırlı haberlerini alırız..hep beraber o zaman mutluluktan ağlarız...
yılmak yoooooooooooooooooookkkkkk!!!!!!!!!!! çalışmaya devam canııııııııııımmmmmm.....
3 ay sonra kendini tekrar hazır hissedersen bi daha deneyeceksin tamam mı????
eğer benim de olmazsa maddiyatı da ayarlayabilirsek tekrar senle başlarız. Bu bizim için yıkım değil, yeni bir başlagıç tamam mıa.s.:teselli::1hug:
canım ınankı cok uzuldum gunlerdır senı beklıyom ınsallah pozıtıf sonucunu alırsın ama hayırlısı boyleymıs demek lazım gene hakan beydemı yaptırdın dondurulmusn varmı canım ya ınsallah vardır offfff ya cektıgımız ne bende 2 kere yaptım negatıf dusunuyom sımdı ama gene negatıf sonuc almaktan cok korkuyommmmmmmmmmmmm
canım cok uzuldum ne olur üzülme bununda senın ıcın bir hayır oldugunu düsün lütfen bundan sonraki butun gozyasalrın mutluluktan olsun