• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.güünü idrar testi

canım cok uzuldum ne olur üzülme bununda senın ıcın bir hayır oldugunu düsün lütfen bundan sonraki butun gozyasalrın mutluluktan olsun

yılmak yoooooooooooooooooookkkkkk!!!!!!!!!!! çalışmaya devam canııııııııııımmmmmm.....
3 ay sonra kendini tekrar hazır hissedersen bi daha deneyeceksin tamam mı????
eğer benim de olmazsa maddiyatı da ayarlayabilirsek tekrar senle başlarız. Bu bizim için yıkım değil, yeni bir başlagıç tamam mıa.s.:teselli::1hug:

Canım çok geçmiş olsun yaaa, bozma moralini, rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin, inşallah tez zamanda gelir senin meleğin annesi :)

canım ınankı cok uzuldum gunlerdır senı beklıyom ınsallah pozıtıf sonucunu alırsın ama hayırlısı boyleymıs demek lazım gene hakan beydemı yaptırdın dondurulmusn varmı canım ya ınsallah vardır offfff ya cektıgımız ne bende 2 kere yaptım negatıf dusunuyom sımdı ama gene negatıf sonuc almaktan cok korkuyommmmmmmmmmmmm

üzülme demek çok saçma ama sen üzülmemeye çalış..her şeyde bi hayır vardır canım...demek ki onun için doğru zaman değilmiş..sakın kendini bırakma ve yılma..3. de 4. de tutan arkadaşlar var.her şeye olumlu yönden bakmaya çalış...sonuçta ağlasanda üzülsende sonuç değişmeyecek...sakın yıpratma kendini ve eşinii..inşallah hayırlı haberlerini alırız..hep beraber o zaman mutluluktan ağlarız...

her işte bi hayır vardır, unutma sadece bu seferki olmadı.. birdaha olmayacak diye bişey yok. eğer istanbuldaysan kadıköy şifa engin beye gitmeni tavsiye ediyorum. kendine dikkat et.

canım gercekten cok üzüldüm allah yardımcın olsun.inşl bir dahaki sefere 1 deneme olmadı diye hemen yelkenleri suya indirme daha önümüzde cok zaman var deneyecegiz.
gücümüz yettigince.ben şuan 3 denemeyi gözden cıkarrtım allah izin veririse devamınıda getirecegim gerci ilk denemem yarım kaldı

benimde 5 gün sonra transferim var okudukça umudum kırılıyo ve üzülüyorum okumuycam diyorum dayanamıyorum........

benimde 5 gün sonra transferim var okudukça umudum kırılıyo ve üzülüyorum okumuycam diyorum dayanamıyorum........

canım hiiiç kırılmasın.tutmatyan kadar bi okadarda tutan var.lütfen moralini çoook yüksek tut.moral çok önemli.allah bilir tabi ama ben 0 moralle geçirdim transfer günlerimi.belki ondan tutmamıştır.gez toz kitap oku komedi filmleri seyret ama sakın ha stres yapma lütfen.ben inanıyorum seninkile r sana sıkıccca tutunucak canım.

canım gercekten cok üzüldüm allah yardımcın olsun.inşl bir dahaki sefere 1 deneme olmadı diye hemen yelkenleri suya indirme daha önümüzde cok zaman var deneyecegiz.
gücümüz yettigince.ben şuan 3 denemeyi gözden cıkarrtım allah izin veririse devamınıda getirecegim gerci ilk denemem yarım kaldı

canım benim bu 2. denememdi.yılmadım .biraz dinlenicem .allah izin verirse tekrar yola çıkıcam.sen nezaman deniceksin bidaa?

üzülme demek çok saçma ama sen üzülmemeye çalış..her şeyde bi hayır vardır canım...demek ki onun için doğru zaman değilmiş..sakın kendini bırakma ve yılma..3. de 4. de tutan arkadaşlar var.her şeye olumlu yönden bakmaya çalış...sonuçta ağlasanda üzülsende sonuç değişmeyecek...sakın yıpratma kendini ve eşinii..inşallah hayırlı haberlerini alırız..hep beraber o zaman mutluluktan ağlarız...

saol canım inşallah.sende var mı bebiş?

yılmak yoooooooooooooooooookkkkkk!!!!!!!!!!! çalışmaya devam canııııııııııımmmmmm.....
3 ay sonra kendini tekrar hazır hissedersen bi daha deneyeceksin tamam mı????
eğer benim de olmazsa maddiyatı da ayarlayabilirsek tekrar senle başlarız. Bu bizim için yıkım değil, yeni bir başlagıç tamam mıa.s.:teselli::1hug:

tamam canım.hele bi allahın izniyle senden mutlu haberler alayı.daha bi motive olucam söz.heycanla seni bekliyorum.inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...

canım arkadaşım nasılın ben inanıyorum inşallah bir dahaki denemeye geçmeden kendilinden hamile kalcan allahım inşallah san gösterir mucizesini canım ya genartta microtese yaptıran duydunmu hiç sen ankaradasınya belki çevrende vardır

canım ınankı cok uzuldum gunlerdır senı beklıyom ınsallah pozıtıf sonucunu alırsın ama hayırlısı boyleymıs demek lazım gene hakan beydemı yaptırdın dondurulmusn varmı canım ya ınsallah vardır offfff ya cektıgımız ne bende 2 kere yaptım negatıf dusunuyom sımdı ama gene negatıf sonuc almaktan cok korkuyommmmmmmmmmmmm

ahhh canııım.nerelerdeydin sen?ben 2.de merkezimi değiştirdim.gen artda yaptırdım.ama gene kısmet olmadı canım.3.de genarta gidicem.doktoruma güveniyorum..hayırlısı.zaten onlar aracı.allah ol derse oluyor işte.sen naptın varmı bi planın?

saol sewgidolucum.inşallah.canım ben duymadım.ama mutlaka vardır olmazmı?senin nası gidiyor iğneler?

canım benim ben çarşamba aşlıyom iğneye canım ya bana anlatırmısın ayrıntılı nasıl kullancam iğneyi saplayınca kolanyalı mendili bastırıp öylemi çıkarcam iğneyi bide banyo yapabiliyozmu iğneden sonra canım bide ilaç tıpasını deliyozya sonra hava almıyomu o çünkü kapağı yokya anlıcan sen baştan anlat gülüm

kolonyalı mendili bastırıodum başata.sonra alışınca öle bastırmadan yaptığımda oldu.o çok önemli değil canım.elbette banyo yapabiliosun.ilaç tıpasından hava almıo.temiz bi poşet içine koy.onun içinde muhafaza et.buzdolabı poşeti kullandım ben.hadi hayırlı olsun..

Back
X